reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

ja w nocy siedzieć mogę długo - zawsze tak miałam i mam do tej pory. kładę się koło 2 zazwyczaj.
ale rano, a właściwie to już nie rano tylko bliżej południa jestem nieprzytomna, nie mogę się dobudzić. ale dziś muszę się wczesniej położyć, bo jutro pobudka o 6, a o 7 na badania.

reklama
Nanulika-:szok: dla mnie to teraz środek nocy:-D,

Wiecie co muszę sobie wiosenną kurtkę kupić, bo do mojej z zeszłego sezony cycuchy się już nie mieszczą i wymyśliłam, że zakupię sobie ponczo :-) przynajmniej wejdę do niego i jesienią :-), takie cudo znalazłam co Wy na to :
Nowy Śliczny Płaszcz Ponczo Pelerynka Stylowa L (2178625327) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no nie żartuj że tak urosły :) żeby nie pękły lekarz mnie dziś pytał o piersi mówię że trochę bolą ale nie dużo żewe wczesniejszych bolały bardziej a on do mnie dziewczyno przyzwyczaiłas sie a po drugie nie moga ciagle boleć i rosnąć bo by ci pękły do 9 mc :)

mam nadzieje że nie obrazisz sie za moja szczerość ale nie podoba mi się to ponczo w letniej kurteczce długo się nie chodzi a zapinać się nie musisz myślę że przetrwasz z tym co masz:)w kwietniu już w samym sweterku będziesz biegać pewnie jeszcze nawet nie będzie widac brzuszka :)

Ostatnia edycja:
Ulala- wiesz nie obrażam się o szczerość :-) poza tym to ja w nim będę chodzić i najważniejsze by mi się podobało!!!!No cycuchy na razie stoją w miejscu, ale z miski B przeszłam już na C, także myślę spokojnie, że mi nie pękną- ale dzięki za troskę ;-)

a dla mnie całkiem ok, ja też myślałam, że sobie ponczo kupić, ale to bardziej na jesień, teraz chyba się jeszcze zmieszczę w wiosenne ciuchy

brat mi dziś przywiózł pierogi od mamy, zjadłam teraz kilka i jakoś mi się niedobrze zrobiło. może przez to, że znów z farszu wygrzebałam cebulę, ble - nienawidzę cebuli.

Jakoś daję radę ze wstawaniem bo już 6sty rok tak wstaję.... wyjeżdzam z pod domu 6:30, po drodze z kumpelą zawozimy jej córę do przedszkola.... ale swoją drogą spać bym mogła i po 12h codziennie... ale co zobić jak się nie da.....

W kwietniu w samym sweterku:no::no::no::no: wątpię....pamiętam w zeszłym roku w maju nasza chrześnica miała roczek dokładnie 15 i było GRRRRR zimno, deszczowo.....

a jeszcze taki pyt mi się nasunęło - czy w ciąży podnosi się ciśnienie? u endo miałam 120/80, u gina 133/80. jak na mnie to bardzo dużo, bo ja jestem niskociśnieniowcem i zazwyczaj mam tak koło 110/60.
gin powiedział, że jest ok, ale trochę się zdziwiłam.

w tym roku ma być ciepło w kwietniu podobno. i na to liczę, bo w święta idziemy na wesele.
a w maju w zeszłym roku ja brałam ślub i było cieplutko, bez upałów oczywiście, ale na wesele to była wymarzona pogoda.

reklama
Dziewczyny tyle produkujecie, ze ja na pewno nie dam rady byc caly czas na biarzaco!!

Mam andzieje, ze te zle nastawienie wszystkim szybko minie! Trzymam kciuki za kazda fasolke, zeby wszystko bylo dobrze.

Ja sie do lekarza wybieram za jakies 2 tyg, ale chcialabym juz sobie kupic kwas foliowy i jakies witaminki, co polecacie? Czy kwas jest tylko jeden? Czy rozne dawki?

sunovia, ja wlasnie teraz chcialam celowac na wiosne (czyli zaczac za kilka miesiecy) ale wyszlo jak wyszlo :) moj synek tez urodzil sie w listopadzie, to przynajmniej mam doswiadczenie i ubranka beda pasowac (bo np wiosenne dziecko nie skorzystalo juz by z kombinezonu itd).

nanulika, fajny pomysl, zeby pisac pamietnik, ja w pierwszej ciazy zrobilam album pamiatkowy, ale uzupelnialam go pod koniec jak juz nie pracowalam i zalowalam, ze nie pisalam na bierzaco, zeby pamietac co sie dzialo.

syhla podobny plaszczyk mialam w 1 ciazy, tylko jasny kolor :)

Do góry