reklama
gosiagro 6 tc wychodzi mi od pierwszego dnia miesiaczki czyli 31 styczen.
ok, tak jak u mnie
ale napisałaś ze 4 tydz+5 dzien, to tak usg pokazało?
jestesmy na tym samy etapie ja ide za 2 dni i ciekawa jestem co zobacze, w poprzedniej ciazy widzialam serduszko w 6 tyg, teraz tez miałam taka nadzieje
T
taycia
Gość
Ależ tu ponuro Babki! ale już...odpędźcie źłe myśli i cieszcie się z czego tylko możecie. Pozytywne nastawienie dużo daje. Nic nie dzieje się bez przyczyny - ja tak sobie zawsze powtarzam i - widocznie tak miało być.
Współczuję Wam złych doświadczeń tzn. poronień. Ja raz zaszłam i jak widać mój Synek był silną fasolką. Zobaczymy jak teraz... czy jest i czy zdrowa i czy serdusio będzie biło... oby... na moje to powinien być min 7 tydzień,więc może uda się mi podpatrzeć Maleństwo :-):-)
Współczuję Wam złych doświadczeń tzn. poronień. Ja raz zaszłam i jak widać mój Synek był silną fasolką. Zobaczymy jak teraz... czy jest i czy zdrowa i czy serdusio będzie biło... oby... na moje to powinien być min 7 tydzień,więc może uda się mi podpatrzeć Maleństwo :-):-)
Ależ tu ponuro Babki! ale już...odpędźcie źłe myśli i cieszcie się z czego tylko możecie. Pozytywne nastawienie dużo daje. Nic nie dzieje się bez przyczyny - ja tak sobie zawsze powtarzam i - widocznie tak miało być.
:-))) Popieram :-)
sunovia
Fanka BB :)
to może zmieńmy temat na coś przyjemniejszego
powiem wam, że ja zawsze chciałam rodzić wiosną lub latem, bo od razu się można na spacerek wybrać itd. i mój pierwszy termin, majowy, bardzo mi odpowiadał. ale tak sobie myślę, że zimą też jest fajnie. w lecie będziemy paradować z pięknymi brzuszkami, ale jeszcze nie bardzo ogromnymi, więc nam tak ciężko nie będzie, a potem w zimie będziemy miały czas by popracować nad figurami w lecie 2013 zaprezentujemy się na spacerkach jako seksi mamy
powiem wam, że ja zawsze chciałam rodzić wiosną lub latem, bo od razu się można na spacerek wybrać itd. i mój pierwszy termin, majowy, bardzo mi odpowiadał. ale tak sobie myślę, że zimą też jest fajnie. w lecie będziemy paradować z pięknymi brzuszkami, ale jeszcze nie bardzo ogromnymi, więc nam tak ciężko nie będzie, a potem w zimie będziemy miały czas by popracować nad figurami w lecie 2013 zaprezentujemy się na spacerkach jako seksi mamy
ulala
Fanka BB :)
gosiagro 6 tc wychodzi mi od pierwszego dnia miesiaczki czyli 31 styczen.
Tak ci wychodzi według kalendarzyka ale według usg mniej a na usg lekarz wpisuje datę ostatniej miesiączki i na tej podstawia ocenia czy ciąża prawidłowo się rozwija mam nadzieję że moja ciąża jest młodsza że owulacja była póżniej i może dlatego póżniej wyjdzie to serduszko oby tak bylo choć wymiary są prawidłowe na ten okres ciąży .
sylha
mama bliźniakowa
Również popieram!!!!! Negatywne podejście źle wpływa na dzidzię i trza myśleć pozytywnie i cieszyć się, że się udało!!!!!:-)
Gosiapro- wiem ;-) a najważniejsze, że mam do niego pełne zaufanie, bo już nieraz dał mi do zrozumienia
Gosiapro- wiem ;-) a najważniejsze, że mam do niego pełne zaufanie, bo już nieraz dał mi do zrozumienia
T
taycia
Gość
Sunovia- ja rodziłam w sierpniu. Od maja ledwo co dychałam,ale o dziwo nogi mi nie puchły,ale czułam się jak wielka , gruba foka. Przytyłam prawie 18 kg ,które zniknęły po 3 miesiącach ja chciałam wstępnie rodzić w lutym,marcu,ale listopad nie jest zły :-) widocznie tak fasolinka zadecydowała i niech jej będzie
Ulala - ciekawe jak u mnie obliczy jak ostatnią @ miałam 29 grudnia ale żeby nie było 18 lutego u gina ciąża była wykluczona... ciekawa jestem hmmm...
Ulala - ciekawe jak u mnie obliczy jak ostatnią @ miałam 29 grudnia ale żeby nie było 18 lutego u gina ciąża była wykluczona... ciekawa jestem hmmm...
hej babulce-marudulce!
Buźki do góry i uśmiechać się!
Ja też się boję jak cholera! ale postanowiłam się wziąć za siebie i swoje myśli....
Dziś po pracy poleciałam do galerii - zakupiłam magnez B6 w malusich pigułeczkach
No i Perfecta mama - mam balsam na rozstępy, krem do biustu i żel do higieny intymnej
Potem do domu, ugotowałam gar ogórkowej, zjadłam i padłam
Nie ma jak drzemka! Godzinka i od razu mi lepiej
A poza tym zakupiłam zeszyt i postanowiłam popisać codzień o tym co czuję..... Dam to kiedyś mojej fasolce - będzie wiedziała jak to było z nią od samego początku
Buźki do góry i uśmiechać się!
Ja też się boję jak cholera! ale postanowiłam się wziąć za siebie i swoje myśli....
Dziś po pracy poleciałam do galerii - zakupiłam magnez B6 w malusich pigułeczkach
No i Perfecta mama - mam balsam na rozstępy, krem do biustu i żel do higieny intymnej
Potem do domu, ugotowałam gar ogórkowej, zjadłam i padłam
Nie ma jak drzemka! Godzinka i od razu mi lepiej
A poza tym zakupiłam zeszyt i postanowiłam popisać codzień o tym co czuję..... Dam to kiedyś mojej fasolce - będzie wiedziała jak to było z nią od samego początku
reklama
sylha
mama bliźniakowa
Taycia-?!?!?!?Grudzień, luty- no jeszcze tu jakieś niepokalane poczęcie będzie
Podziel się: