reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Elzu kwas foliowy koniecznie kup jak najszybciej (obojętnie jaki, ja kupuję Folik), a z witaminami poczekałabym na wizytę u gina.

reklama
sylha, 28 maja

elzu, kwas foliowy jak najszybciej

ja czekam na męża. wyzwał mnie na pojedynek w scrabble, a potem idziemy spać.

Ezlu- również uważam kwas fioliowy jak najszybciej, folik 0,4mg to najczęściej stosowany, a witaminy tak samo uważam poczekaj z tym do wizyty u ginia

Sunovia- 28 maj no tak to już prawie czerwiec, ale pierwsza połowa maja była chłodna

dobrej nocki kochane, ja zmykam z gazetką do łóżka i spać:)
Kolorowych snów fasolkowych!!!

Widze ze wczoraj zakonczylam wpisy a dzis witam sie jako pierwsza.... jak ja wam zazdroszcze tej mozliwosci spania:/
Ja umieram wlasnie z braku mocy... a tymczasem jestem juz w drodze do pracy i w zasadzie nie ma zmiluj..... ehhh...
Jeszcze dzis zaczyna prace u mnie nowy pracownik wiec bede musiala sie nim zajac....a najchetniej zaszylabym sie w kacie i przekimala te 8h!
Jakies wizyty dzisiaj?
Dajcie znac za kogo 3mac kciuki!
Milego dnia!

Ostatnia edycja:
czesc

ja ostatnio nie mam nastroju wogole..... nie wiem co jest ... wogole sie nie ciesze mym stanem ..... coraz bardziej mnie mdli nie mam na nic sily ..... masakra..... oby mi to prrzseszlo

Cześć - ja dziś nie mogłam sie dobudzic mimo wczesnego pójścia spać:( jeszcze miglabym lezec i lezec-a teraz wlasnie dojezdzam do pracy i to w dobrym nawet nastroju, bo słońce sie przez chmury przebija. Miłego dnia ciężarówki:)

a ja miałam dziś iść na badania, ale nie byłam w stanie się dobudzić. jutro już muszę się zmusić, bo w poniedziałek mam iść z wynikami.

u mnie leje i pogoda nie zachęca do wyjścia.

Witam :-)

Matyjasowa - mnie też mdli od poniedziałku, ale póki co zjadłam pół banana i popijam ciepłą wodę z imbirem i na razie NIC:-pAle zobaczymy jak dalej to pójdzie. Najwyżej jutro będę testować z ciepłą wodą z cytryną

Hej dziewczyny ! A ja miałam odwrotnie w ogóle nie mogłam spać ! Głowa mnie bolała, piersi tez i to strasznie !! O 6 zwlekłam się z łóżka i już nie zasnęłam !! A teraz męczę się z mdłościami ! :(
Byłam dziś u mojego endokrynologa żeby sprawdzić moją tarczycę ale mnie nie przyjął musze jeszcze po południu pójść i wyprosić wizytę !

reklama
Witajcie u mnie szaro i ponuro ale zapowiadają na niedziele do 20 stopni ciepła !!!!!!

Ja zrobiłam kolejna betkę nikt tak często tam nie chodzi chyba jak ja ,dobrze że wiedzą o co chodzi bo patrzyli by na mnie jak na wariatkę która co drugi dzień robi hcg .

Własnie policzyłam że wydałam już 600 zł na badania i wizyty to bardzo dużo w przeciągu 2,5 tyg.

Ostatnia edycja:
Do góry