hej mamusie - jak tam Wasze maluchy się mają? widzę że tematy karmienia na topie! Może i mnie to już niebawem spotka))
nie będę nawet próbować nadrabiać co u Was , bo zeszłoby mi chyba 2 tygodnie - w skrócie napiszę co u nas...
W sumie idziemy po prostu do przodu - oby tak pozostało Matylda rośnie chyba zdrowo, czuję już jej ruchy... są dużo słabsze niż ruchy wielu dziewczyn z majówkowego forum, ale myślę że może:
-to wina łożyska na przedniej ścianie
- taka uroda córuni
- wiele z dziewczyn jest ok 3 tyg bardziej zaawansowana ciążowo niż ja
W każdym razie mam nadzieję że wszystko ok - serducho bije, czasami dopplera podłączam dla uspokojenia się W piątek idziemy do Pani kardiolog na dodatkowe badanie serduszka Malusiej... Oby i tam wszystko było ok
A mama?
Mama od połowy stycznia na L4 i dobrze jej z tym.... kompletujemy wyprawkę i takie tam przyjemności
Jutro jedziemy po kołyskę do znajomych coraz bardziej dzieciowo mi
A brzuszek rośnie, dobrnął już do 109cm!!! na wadze +5,5kg póki co...
Zobacz załącznik 535331
nie będę nawet próbować nadrabiać co u Was , bo zeszłoby mi chyba 2 tygodnie - w skrócie napiszę co u nas...
W sumie idziemy po prostu do przodu - oby tak pozostało Matylda rośnie chyba zdrowo, czuję już jej ruchy... są dużo słabsze niż ruchy wielu dziewczyn z majówkowego forum, ale myślę że może:
-to wina łożyska na przedniej ścianie
- taka uroda córuni
- wiele z dziewczyn jest ok 3 tyg bardziej zaawansowana ciążowo niż ja
W każdym razie mam nadzieję że wszystko ok - serducho bije, czasami dopplera podłączam dla uspokojenia się W piątek idziemy do Pani kardiolog na dodatkowe badanie serduszka Malusiej... Oby i tam wszystko było ok
A mama?
Mama od połowy stycznia na L4 i dobrze jej z tym.... kompletujemy wyprawkę i takie tam przyjemności
Jutro jedziemy po kołyskę do znajomych coraz bardziej dzieciowo mi
A brzuszek rośnie, dobrnął już do 109cm!!! na wadze +5,5kg póki co...
Zobacz załącznik 535331