reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

a ja nie mam mdłości
za pierwszym razem jeździłam z chusteczką przy ustach, ale potem z dnia na dzień wszystkie objawy zniknęły
w tej ciąży jakoś inaczej to przechodzę

reklama
Dziękuje wam za te kciukasy ale nie mam dobrych wieści serduszka nie widać !!!!! dzdzia urosła ma 11,4 mm wyrównała sie data z suwakiem dokładnie 7t2d wszystko wymiarowo idealne hcg również jutro znowu beta powinnam miec kartę stałego klienta już w labolatorium a w czwartek usg 3 D na klinice Boże żeby wtedy się pokazało bo zwariuję w 7 t i 6 d jak miałam kiedyś usg to widoczne było więc mam jeszcze nadzieję że stanie się cud rośnie więc musi żyć !!! chyba że się pojawiło i przestało bić .

Nawet popatrzyłam na opis mojego suwaka i pisze powinno mieć ok 6 mm a moje ma 11.4 nic mu nie powinno brakować :(

już ci odp w tamtym wątku, ale się powtórzę - jak sama piszesz rośnie, więc musi żyć!
trzymam za to kciuki

ulala i ja trzymam kciuki, masz takie ładne bety, musi być dobrze!!!

Co do wizyt, drogo macie :-/ ja płacę 70 zł za wizytę, nie jestem pewna jak z usg, ale z tego co słyszałam to 100 zł, okaże się w piątek. Tyle, że to w małym mieście.

Alicja na moje nieszczęście to buraków też nie lubię :( pozostaje herbata z miodem (stwierdziłam, że za dużo cytryny też niedobrze bo podrażnia gardło, nawet chyba gdzieś to kiedyś wyczytałam) i ewentualnie jakiś syrop.

A czy maliny można swobodnie spożywać? Bo czytałam, że herbaty z liści malin mogą powodować krwawienie/poronienie. Ale same maliny czy sok przecież nie powinny?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie wytrzymałam i pobiegłam do lekarza. Według usg wychodzi 4t6d pęcherzyk jest jak na 5 tydzień ok. I ma 6,1 mm. Ale nie ma serduszka to normalne?? Ja już nic nie wiem !! Jestem zieloonaaaa !!

Gochaa normalne! :-) przy nastepnej wizycie napewno usłyszysz serduszko, a co powiedział lekarz?

Wesoła Kobietka maliny można (w poprzedniej ciąży pytałam gina)

reklama
Do góry