reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

a ja nie mam mdłości
za pierwszym razem jeździłam z chusteczką przy ustach, ale potem z dnia na dzień wszystkie objawy zniknęły
w tej ciąży jakoś inaczej to przechodzę

reklama
Dziękuje wam za te kciukasy ale nie mam dobrych wieści serduszka nie widać !!!!! dzdzia urosła ma 11,4 mm wyrównała sie data z suwakiem dokładnie 7t2d wszystko wymiarowo idealne hcg również jutro znowu beta powinnam miec kartę stałego klienta już w labolatorium a w czwartek usg 3 D na klinice Boże żeby wtedy się pokazało bo zwariuję w 7 t i 6 d jak miałam kiedyś usg to widoczne było więc mam jeszcze nadzieję że stanie się cud rośnie więc musi żyć !!! chyba że się pojawiło i przestało bić .

Nawet popatrzyłam na opis mojego suwaka i pisze powinno mieć ok 6 mm a moje ma 11.4 nic mu nie powinno brakować :(

już ci odp w tamtym wątku, ale się powtórzę - jak sama piszesz rośnie, więc musi żyć!
trzymam za to kciuki

ulala i ja trzymam kciuki, masz takie ładne bety, musi być dobrze!!!

Co do wizyt, drogo macie :-/ ja płacę 70 zł za wizytę, nie jestem pewna jak z usg, ale z tego co słyszałam to 100 zł, okaże się w piątek. Tyle, że to w małym mieście.

Alicja na moje nieszczęście to buraków też nie lubię :( pozostaje herbata z miodem (stwierdziłam, że za dużo cytryny też niedobrze bo podrażnia gardło, nawet chyba gdzieś to kiedyś wyczytałam) i ewentualnie jakiś syrop.

A czy maliny można swobodnie spożywać? Bo czytałam, że herbaty z liści malin mogą powodować krwawienie/poronienie. Ale same maliny czy sok przecież nie powinny?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie wytrzymałam i pobiegłam do lekarza. Według usg wychodzi 4t6d pęcherzyk jest jak na 5 tydzień ok. I ma 6,1 mm. Ale nie ma serduszka to normalne?? Ja już nic nie wiem !! Jestem zieloonaaaa !!

Gochaa normalne! :-) przy nastepnej wizycie napewno usłyszysz serduszko, a co powiedział lekarz?

Wesoła Kobietka maliny można (w poprzedniej ciąży pytałam gina)

reklama
Do góry