T
taycia
Gość
Nanulika - super,ze Dzidzia tak pieknie sie rozwija... teraz tylko spokojnie do konca terminu!
Ja jechalam do szpitala jak mialam skurcze co 5 minut.
Ja jechalam do szpitala jak mialam skurcze co 5 minut.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez sprobuje, ale kupie dicoflor, bo w kroplach, bedzie łatwiej podac.Basia teraz już jesteśmy tylko na piersi, ale byliśmy przez chwilę też na bebilonie, ale nasza położna środowiskowa poradziła żebyśmy zastosowali lakcid dla małego, ze względu na to, że ja brałam do wczoraj antybiotyk po porodzie i całkiem prawdopodobne, że ten antybiotyk wyjałowił mu ledwo zalęgło florę bakteryjną w jelitach i stąd wzdęcia.
I odkąd podajemy (piątek) jest już dużo lepiej. Nie pręży się aż tak bardzo i lepiej przesypia noce :-)
taycia a Twoje dziecko ma już 2 miesiąceeeee????:O :O a Ty nie z listopadówek czasem jesteś?? jak to się wogóle stało nie no, wiem wiem..tak tylko sobie żartuję, bo tak spojrzałam na suwaczek i sobie myślę, jak ten czas leeeeci