esme_esmunia
Aktywna w BB
ostkapa no wiem wieeeeem, ale komu się chce tyle czasu w szpitalu leżeć (((( o meine got!!!!!! ja już tydzień prawie leżałam ostatniooo..i to jest masakra. Ale kurcze z drugiej strony właśnie wolałabym co parę dni to ktg mieć by być pewna, że jest wszystko ok, jutro muszę się zorientować co i jak..A tętno właśnie niewiadomo od czego, 3 wersje są-pierwsza że byłam zdenerwowana i to wpłynęło na dziecko, druga że od mojej chorej tarczycy (biorę leki przez całą ciążę), trzecia od infekcji, bo jakieś bakterie wyszły w mo\czu podczas badań i crp podwyższone, więc tak do końca niewiadomo, potem jak mnie monitorowali to codziennie było wszystko ok na ktg
nanulika dziękujemy a jak u Ciebie?? wszystko dobrze?? widzę, że dzidzia dzielnie się trzyma ;] io już pierwsze zdjątko nawet wstawiłaś kciukaski również dla Ciebie i dla fasolki
nanulika dziękujemy a jak u Ciebie?? wszystko dobrze?? widzę, że dzidzia dzielnie się trzyma ;] io już pierwsze zdjątko nawet wstawiłaś kciukaski również dla Ciebie i dla fasolki