dzięki dziewczyny za odpowiedź,
bett co to badanie palpacyjne? to na fotelu gin? bo ja takie miałam zawsze i razem z usg przez powłoki brzuszne, teraz inny lekarz i nie bada mnie wcale :O na szczęście obiecał jedno usg, więc myślę, że aktualnie jestem na etapie kiedy powinno się odbyć. Mam więc nadzieję, że w trakcie usg przez powłoki brzuszne jednak widać tą szyjkę...
taycia gratuluję serdecznie, Mikołajek cudny :* to my już wszystkie mamy na aktualnym etapie takie ładne dzieci w brzuszkach??? szooook
małe człowieki
jeśli chodzi o narzekanie i różne objawy ciążowe, powiem Wam, no mam ich trochę
ale zupełnie mam na odwrót ja Wy, całkowicie się wyciszyłam i jest mi o niebo lepiej niż w p[oprzednich miesiącach, to chyba ja jedyna tak mam, bo ponoć 3 trymestr najgorszy jest, a ja w 1 czułam się jakbym była chora
(( i czułam się fatalnie, a w drugim nerwowa makabrycznie ;// i stale narzekałam, teraz właśnie jakoś mi przeszło... nie mówię, że całkowicie, ale jakoś lepiej tak teraz jest
a jak tam ruchy Waszych dzieciaczków? moje jakieś dziwne ruchy wykonuje, albo główką mi świdruje na samym dole i wogóle się zastanawiam jak takie malutkie dziecko może tyle główką ruszać
jakieś niespokojne chyba, nbo bo nawet ja tyle nie ruszam swoją głową
no i czkawka, stale ta czkawka, ile razy dziennie można mieć czkawkę wogóle i przez 10 min np, czy to wogóle możliwe? co jest grane ?
albo takie falowanie brzuszka, jakby nie wiem serducho biło tej maleńkiej istotki albo jakby tak oddychało bo do niczego innego tego ruchu nie idzie porównać, nie wiem..może też takie widoki macie? dziwne to jets naprawdę :O