reklama
Monika20078
Fanka BB :)
Witam. Mam do sprzedania komplet ubranek dla chłopca. Roz. 56-62 Zapraszam
Super wyprawka dla chłopca. 40 sztuk. Rozm. 56-62 (2566624531) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Super wyprawka dla chłopca. 40 sztuk. Rozm. 56-62 (2566624531) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ciepłe kombinezoniki się przydadzą, ja z moją listopadówką wychodziłam nawet jak było ok 8st mrozu - musiało być tylko bezwietrznie i nie padał śnieg. A jak mała miała ok 3 m-cy to była z nami na feriach w Zakopanem, mamusia jeździła na nartach a tatuś jeździł wózkiem pod stokiem. Zresztą bardzo ładnie mała spała w wózeczku w trakcie zimowych spacerków a ja wtedy zrzucałam kg
Andziak0307
Ja tez szukam misiowego kombinezonu .Macie jakies aukcje?
Moni-ka
Ja za nasz zapłaciłam 49 zł.
kupiłam go tu
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale tutaj też jest dużo fajnych rzeczy
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Obydwie sprzedające sprawdzone,więc polecam.
kupiłam go tu
ale tutaj też jest dużo fajnych rzeczy
Obydwie sprzedające sprawdzone,więc polecam.
T
taycia
Gość
Ja mam po synku,wiec wstrzymuje sie od zakupu
reklama
aaminka
Zaciekawiona BB
Ja dałam max 30 zł z przesyłką, ale to udało mi się ustrzelić :-)
Praktycznie nowe, jeden z metką. Jak zobaczyłam ceny w sklepach to gęsiej skórki dostałam...
Moi znajomi kupują wszystko nowe, najbardziej wypasione, strasznie drogi wózek mają, fotelik najdroższy jaki był w sklepie, wanienkę 10 razy droższą niż normalna wybrali , tak że trochę się dziwnie czuję, że na dziecku staram się oszczędzać, bo kasy nam nie brakuje.
A jak jest u Was?
Praktycznie nowe, jeden z metką. Jak zobaczyłam ceny w sklepach to gęsiej skórki dostałam...
Moi znajomi kupują wszystko nowe, najbardziej wypasione, strasznie drogi wózek mają, fotelik najdroższy jaki był w sklepie, wanienkę 10 razy droższą niż normalna wybrali , tak że trochę się dziwnie czuję, że na dziecku staram się oszczędzać, bo kasy nam nie brakuje.
A jak jest u Was?
Podziel się: