reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Słyszałam o tym, że w ciąży w ogóle psuje się wzrok, ja miewam mroczki, choć wzrok mam sokoli to często czuje suchość oczu, a na początku ciąży miałam wokół oczy czerwone plamy. Słyszałam o tym, że kobiety w ciąży które miały wcześniej problemy ze wzrokiem powinny podczas ciąży jeszcze bardziej dbać o oczy.

Co do sklepu, który poleciłaś - rzeczywiście trzeba się naszukać żeby spośród "bazaru" znaleźć coś wartego uwagi, ale są fajne tuniki i sukienki, a ceny są całkiem ok :)

reklama
Siaalala - dzięki, też słyszałam że wzrok się psuje, że zęby się psują - ach te nasze kochane pasożyty... chcę właśnie iść jutro do lekarza i pogadać co i jak z tymi moimi oczami. jak mi każe odstawić soczewki na czas ciąży to jakoś to przeboleję, ale gdyby nie było to konieczne to wolałabym ich nie odstawiać. teraz chcę pogadać pod kątem tego sobotniego wesela bo jakoś mi soczewki bardziej pasują do eleganckiej kreacji ;-) oni na avaro dosyć często wstawiają nowe rzeczy, więc ja co jakiś czas sobie przeglądam i czasem coś mi w oko wpadnie, z jednej strony wkurza mnie ten "bazar" a z drugiej może dzięki niemu ceny są przystępne

Bett jak tam znalazłaś już coś dla siebie bo to już jutro tak?

Pola dzięki za info tylko teraz jestem w górach u rodziców i szczerze nie wiem czy tu jest H&M
U nas pogoda do bani pochmurno nadal ale jutro już ma być ładnie:-)
Pozdrowionka

Ostatnia edycja:
Maria - tak, jutro. pisałam że zamówiłam sukienkę z tej stronki co podała Siaalala. wczoraj rano wysłali ją kurierem więc mam nadzieję że dzisiaj będzie a jak nie to będzie na to wesele w przyszłym tygodniu

wróciłam od okulistki. w sumie mi nie powiedziała nic czego bym nie wiedziała, oko podrażnione, miałam cystę, która już się wchłania, mam stosować krople nawilżające i odstawić soczewki na 1-2 tygodnie. ale z drugiej strony cieszę się że poszłam, przynajmniej wiem, że tam w środku się nic złego nie dzieje. dobra biorę się za szybkie sprzątanko bo się dowiedziałam że dzisiaj do nas znajomi wieczorkiem wpadają.
miłego dnia mamuśki!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bett dzieki za namiary na super stronki. Bardzo przystepne ceny w tej Nivenie. Pewnie sie na cos skusze za jakis czas. Bedziemy w Polsce w sierpniu wiec moze zamowie zeby na mnie tam czekaly ubrania. Jednak nie moge za duzo letnich rzeczy kupowac bo tu w ogole nie ma lata... dzis jest paskudna, jesiena aura.
Mam nadzieje ze bedziesz zadowolona ze swojej kreacji i ze bedziesz sie swietnie bawila na weselu.
Dobrze ze sprawdzilas wzrok. Ja pracuje przed komputerem i mam wrazenie ze gorzej widze. Mam tez duzo mroczkow przed oczami.
W przyszlym tygodniu wybieram sie do stomatologa.

Wlasnie dzwonil moj kochany maz i mowil ze znalaz fajne ogloszenie na mnostwo rzeczy dla niemowlaka, w tym monitor-nianie. Chyba dzis wieczorem sie przejedziemy je zobaczyc. Dam wam znac jak nam poszlo.

Mam nadzieje ze wszystkie chore dzieci szybko wracaja do zrowia.

Zycze wszystkim udanego weekendu!

Ras - ja z tej niveny nic nie zamawiałam, ale koleżanka była zadowolona. cieszę się że Ci się podobają. trzymam kciuki za zakupy dla dzidzi

dziewczynki sukieneczka już dotarła i jednak dobrze, że wzięłam rozmiar S bo w M to bym chyba jak w worku wyglądała. ogólnie jestem zadowolona - kolor, materiał super. jedynie co to mogłabym ją trochę skrócić bo jest taka za kolanko, ale i tak czeka mnie najgorszy sprawdzian czyli ocena męża... :shocked2::no::-(

Bo te sukienki są przystosowane na kobiety nawet w 9 miesiącu, stad ta długość, ja jak moją zobaczyłam i jej długość to myślałam że się popłaczę, ale jak skróciłam byłam zachwycona, więc przerób ją dla własnego dobrego samopoczucia, to kosztuje grosze. Trzymam kciuki za akceptację męża :)

Witam się w ten piękny, słoneczny poranek.

Wszystkim po wizytach, gratuluje udanych wizyt, ja we wtorek na 11 badanie połówkowe.

Trochę mnie mama wczoraj przeraziła masą urodzeniową moją (3900) i mojego rodzeństwa (4200, 4000, 3600), ale to jeszcze nic mój dziadek (ojciec mojej mamy) 6000! :szok::szok::szok::szok:

Oj ja biedna!

reklama
nela7856 no to trzymam kciuki na usg co do wagi dziecka może nie będzie 6000 :szok:

bett no to super że sukieneczka już u Ciebie i napewno się mężowi spodoba trzymam kciuki:-)

ras dobrze że poszłaś do okulisty i zakupy dla dzidzi to wspaniała radość :-)

Do góry