reklama
Andziak0307
Fanka BB :)
Gratuluje udanych wizyt.Ja mam w poniedzialek. Klaczek a lekarz mowil ze chlopak czy takie mislas przeczucie?
No i już po niestety dzidzia leży bokiem czyli główke ma w prawym moim boku nózki po lewej a pupka była schowana i nic nie było widać za to nóżki było super widać a pupcia niestety w głebi:-)
Waży już ponad 300gr i wszystko w porządeczku wizyta za miesiąc i trzeba znów czekać :-)
Waży już ponad 300gr i wszystko w porządeczku wizyta za miesiąc i trzeba znów czekać :-)
pola.
Maria, szkoda, że nie poznałaś płci, ale z drugiej strony może to nawet lepiej, że dzidzia się tak ustawiła. W przeciwnym razie lekarz mógłby próbować zgadnąć i zawsze mógłby się pomylić... a za miesiąc już na pewno wszystko się wyjaśni
najwazniejsze, że wszystko jest ok.
300 gramów to sporo! ciekawa jestem w jaki sposób lekarze "ważą" takiego małego człowieczka. Mój skarb jeszcze nie był ważony, ale mam nadzieję, że na usg połówkowym będzie.
najwazniejsze, że wszystko jest ok.
300 gramów to sporo! ciekawa jestem w jaki sposób lekarze "ważą" takiego małego człowieczka. Mój skarb jeszcze nie był ważony, ale mam nadzieję, że na usg połówkowym będzie.
Pola coś tam zaczął zmieniać ustawienia i wyszło że tyle waży ;-)
co do płci no coż trudno się mówi miesiąc zleci i myśle że jak nie schowa pupci to pokaże w końcu co tam ukrywa:-)
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i wiecie już co tam nosicie :-) super
co do płci no coż trudno się mówi miesiąc zleci i myśle że jak nie schowa pupci to pokaże w końcu co tam ukrywa:-)
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i wiecie już co tam nosicie :-) super
Wesoła Kobietka
Witam
Gratulacje Dziewczyny !!
Naughty&Happy i Nela gratuluję udanych wizyt!
Klaczek gratuluję córeczki !!
Olii i mdmd gratuluję chłopca
Maria, szkoda, że nie udało się zobaczyć kto mieszka w Twoim brzuszku, ale najważniejsze, że wszystko ok.
Gratulacje Dziewczyny !!
Naughty&Happy i Nela gratuluję udanych wizyt!
Klaczek gratuluję córeczki !!
Olii i mdmd gratuluję chłopca
Maria, szkoda, że nie udało się zobaczyć kto mieszka w Twoim brzuszku, ale najważniejsze, że wszystko ok.
bett
Olii88 - gratuluję synka!!! ja też miałam nadzieję na pomiar w cm ale nie wiem czy na tym etapie ciąży lekarz jest w stanie pomierzyć od głowy do stóp skoro te nogi takie trochę podkurczone są już nie mówiąc o tym że moja nimi cały czas wierzgała jak źrebaczek. z pomiarów miałam wagę - 164g, kość udową, główkę i nie pamiętam co jeszcze
Mdmd - gratuluję udanej wizyty i synka!!!
Maria2008 - u mnie też lekarz na początku nie mógł się dopatrzeć płci, ale powiedziałam mu że nie wyjdę dopóki mi nie powie i w sumie prawie 10 minut mi robił to USG, kazał się przekręcać na różne strony i w końcu się udało. nie martw się Ty też już się niedługo dowiesz. a jakie masz przeczucia?
Mdmd - gratuluję udanej wizyty i synka!!!
Maria2008 - u mnie też lekarz na początku nie mógł się dopatrzeć płci, ale powiedziałam mu że nie wyjdę dopóki mi nie powie i w sumie prawie 10 minut mi robił to USG, kazał się przekręcać na różne strony i w końcu się udało. nie martw się Ty też już się niedługo dowiesz. a jakie masz przeczucia?
Wesoła Kobieta a tak myślałam że coś już będę wiedzieć
Bett no mój już taki duży że już nie ma szans na zmierzenie i pokazał ile waży:-)
Kurde nie pomyślałam że moge się poobracać to może by się przekręcił hehehe a przeczucie hmmm... ciężka sprawa czasem czuje że chłopak a czasem że dziewczynka także różne mam myśli :-)
Bett no mój już taki duży że już nie ma szans na zmierzenie i pokazał ile waży:-)
Kurde nie pomyślałam że moge się poobracać to może by się przekręcił hehehe a przeczucie hmmm... ciężka sprawa czasem czuje że chłopak a czasem że dziewczynka także różne mam myśli :-)
reklama
bett
Maria - mi teraz wszyscy mówią że to oczywiste że dziewczynka bo mnie do słodkiego ciągnie... ciekawe że dopiero teraz są tacy mądrzy jak już wiadomo :-) no ja na USG raczej szłam nastawiona że to chłopak i nawet w trakcie badania powiedziałam że widzę coś między nogami i czy to siusiak na co lekarz że to pępowina i po chwili lekarz mówi tak trochę do siebie - tak, siusiak pół metrowy a ja na to - no co? myślałam że to po tatusiu
Podziel się: