reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Bett Ha ha ha ha dobre ciekawe jaką mine miał lekarz:-D
Mnie ciągło na początku na owoce tak jak poprzedniej ciąży tyle że teraz na jabłka a wcześniej na pomarańcze i nawet na lody mi przyszła ochota a teraz wcinam truskawki :-)
Mama mówi że będzie chłopak inni że ładnie wyglądam w ciąży więc niby na chłopaka.

reklama
Hahaha bett ale masz poczucie humoru, Ty i lekarz :))
ja na moje przeczucia też mam chłopaka w sobie, i zdziwię się straszliwie jak się dowiem, że się mylę. Ale cokolwiek by nie mieszkało w moim brzuszku to i tak będę przeszczęśliwa, tylko chciałabym to wiedzieć TERAZ - JUŻ, a musze niestety czekać. Dlatego rozumiem rozczarowanie Marii, ja na moją ostatnią wizytę poszłam przekonana, że przy dobrej aparaturze już będzie wiadomo jaka jest płeć mojej dzidzi, a wyszłam z kwitkiem, teraz się nie nastawiam ale w ciszy liczę, że wyjdę bogatsza w tę wiedzę :)

Bett dowcipniś z tego lekarza :D

Też bym już chciała wiedzieć, no może już niedługo, za 12 dni połówkowe. Ale denerwuje mnie czasem gadanie ludzi "Nie zmieniłaś się albo fajnie wyglądasz w ciąży to pewnie chłopak" - to jak np. dziewczynka to się gorzej wygląda? A co do upodobań jedzeniowych to okaże się czy się sprawdzają ;p ja przed ciążą jadłam sporo słodyczy i teraz też, tylko na samym początku ciąży trochę odrzuciło, ale to normalne.

Maria - na mnie też jak patrzyli to mówili że będzie chłopak bo ładnie wyglądam a ja po prostu dużo spałam, wysypiałam się i nie chodziłam jak zombie. co do jedzenia to ja ostatnio prawie codziennie zjadam ćwierć arbuza. a z truskawkami sobie zrobię dzisiaj sałateczkę. a co do miny lekarza to on jest bardzo wyluzowany i sobie często pozwalamy na różne żarty, jak wcześniej się bardzo stresowałam w tej ciąży to za każdym razem mi jakieś śmieszne historyjki opowiadał
Wesoła Kobietka - no niby mówią że jak jest córka to się gorzej wygląda bo ona zabiera urodę matce, ale ja czegoś takiego nie widzę, więc albo to bujdy albo moja córa będzie bardzo brzydka ;-);-);-)

Dziewczyny gratuluje kolejnych chłopców i dziewczynek:) też bym chciała już wiedzieć na kolejnej wizycie, przeczuc nie mam raz tak myślę, raz tak, mąż i syn twierdzą ze będzie chłopak ja jednak po cichutku liczę na dziewczynke:)

Nela, Naughty&Happy, Ulala, Klaczek, Olii, Mdmd, Maria i Bett - dziewczyny gratuluję udanych wizyt wczorajszych i dzisiejszych! :) Mam nadzieję, że nikogo nie przegapiłam. Fajnie że część już wie kto prawdopodobnie mieszka w naszych brzuszkach :) A tym co nie wiedzą, a chcą wiedzieć życzę oby na najbliższych wizytach wszystko się wyjaśniło :)

Bett ale mnie rozbawiłaś tą historią u lekarza :)

Mi też od początku mówią, że chłopak - że niby tak jak napisała Bett - niby córka odbiera urodę. Tzn. chodzi im chyba o to że nie mam twarzy w wypryskach itd. Ale ja w takie przesądy nie wierzę. ;) Moja koleżanka dwie ciąże przechodziła zupełnie inaczej -w jednej miała ochotę na kwaśne, zero wyprysków, ładna buzia itd, a w drugiej na samo słodkie, niesamowicie ją wysypało na twarzy, ... . - w efekcie urodziła córeczki :)

Niteczka, mi też każdy mówił, że wyglądam jakbym miała urodzić synka. Mało tego, ja do tej pory miałam przeczucie właśnie na chłopaka, a tymczasem ostatnie usg pokazało dziewczynkę :) i jestem z tego powodu przeszczęśliwa!

Ach,ja w te przesady za bardzo nie wierze. Przeczucia tez nie mam, chociaz chcialabym teraz dziewuszke. Juz niedlugo sie dowiem ;-)

Ollii, Mdmd - gratki z udanych wizyt i poznania plci Bobasow :-D

reklama
Do góry