reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
MJiłego dzionka po wizycie wszystko ok :) jestem bardzo zadowolona bo dowiedziałam się że sąsiadka moja równiez jest w ciązy w 9 tyg :) czekała na ten cud 2 lata i wreszcie się udało :)

Witam mamusie:-)
Ja się zbieram pomału i idę na wizytę nie wiem czy dziś powie mi o płci dziecka (byłoby super) ale jakoś mam przeczucia że jeszcze będzie za wcześnie. Z córką mi chyba powiedział po 20tc no nic zobaczymy:-)

Bett, a mnie mój gin powiedział, że termin z pierwszej wizyty, czyli 02 listopad jest nieaktualny i mam się nastawić na 25 października jako przewidywalny termin porodu (wiadomo 2 tygodnie do przodu i do tyłu), ale właśnie od 25 października.

Do niedzieli wypoczywam nad morzem, nie wiem jak będzie z netem, lapka biorę. Miłego dłłlługiego weekendu. :-)

hihihi no to ja na pierwszej wizycie dowiedziałam sie, że Maluszkowatość przyjdzie na świat 26.10 a na następnej, ze 2.11 :-)

Maria 3mam kciuki za dobre wieści!

naughty&happy, podoba mi się "Maluszkowatość" :)

Moja córcia powinna pojawić się na świecie pomiędzy 1 a 8 listopada.
Z racji tego, ze wiem na 100%, że owulacja mi się przesunęła o kilka dni stawiam na termin 4-8.11.2012 :)

Maria na pewno uda się podejrzeć maluszka.

Ja co prawda po badaniach genetycznych wiedziałam,że będzie dziewczynka,ale już w zeszłym tyg moja gin na usg potwierdziła płeć,a to był dopiero 15 tyd.Mam nawet śliczne zdjęcie pupki :-)

Kłaczek gratuluję córuni!!!

Klaczek - gratuluję córci!!!
Maria - obyś dowiedziała się już dziś kto mieszka w twoim brzuszku...

Ja odliczam dni do USG. Jeszcze tylko 6 ...oby wszystko było w porządku!

Pozdrawiam i życzę miłego dzionka!

reklama
Do góry