reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
MJiłego dzionka po wizycie wszystko ok :) jestem bardzo zadowolona bo dowiedziałam się że sąsiadka moja równiez jest w ciązy w 9 tyg :) czekała na ten cud 2 lata i wreszcie się udało :)

Witam mamusie:-)
Ja się zbieram pomału i idę na wizytę nie wiem czy dziś powie mi o płci dziecka (byłoby super) ale jakoś mam przeczucia że jeszcze będzie za wcześnie. Z córką mi chyba powiedział po 20tc no nic zobaczymy:-)

Bett, a mnie mój gin powiedział, że termin z pierwszej wizyty, czyli 02 listopad jest nieaktualny i mam się nastawić na 25 października jako przewidywalny termin porodu (wiadomo 2 tygodnie do przodu i do tyłu), ale właśnie od 25 października.

Do niedzieli wypoczywam nad morzem, nie wiem jak będzie z netem, lapka biorę. Miłego dłłlługiego weekendu. :-)

hihihi no to ja na pierwszej wizycie dowiedziałam sie, że Maluszkowatość przyjdzie na świat 26.10 a na następnej, ze 2.11 :-)

Maria 3mam kciuki za dobre wieści!

naughty&happy, podoba mi się "Maluszkowatość" :)

Moja córcia powinna pojawić się na świecie pomiędzy 1 a 8 listopada.
Z racji tego, ze wiem na 100%, że owulacja mi się przesunęła o kilka dni stawiam na termin 4-8.11.2012 :)

Maria na pewno uda się podejrzeć maluszka.

Ja co prawda po badaniach genetycznych wiedziałam,że będzie dziewczynka,ale już w zeszłym tyg moja gin na usg potwierdziła płeć,a to był dopiero 15 tyd.Mam nawet śliczne zdjęcie pupki :-)

Kłaczek gratuluję córuni!!!

Klaczek - gratuluję córci!!!
Maria - obyś dowiedziała się już dziś kto mieszka w twoim brzuszku...

Ja odliczam dni do USG. Jeszcze tylko 6 ...oby wszystko było w porządku!

Pozdrawiam i życzę miłego dzionka!

reklama
Do góry