reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

ulala:8315894 pisze:
Jest wynik !!

beta ze środy 13040,4 dzisiaj 19622,7 przyrost jest ale czy prawidłowy???

Zadzwoniłam do lekarza i powiedział że beta rośnie i według niego jest ok a to że mam jeszcze plamienia to musi sie po krwawieniu wszystko oczyścić nie da się tego wypłukać więc w pon następna beta a we wtorek USG wtedy zobaczymy czy wszystko w porządku i czy serduszko bije bo już powinno bić . Dziewczyny ja nie wierzę że rośnie ja nie czuje się w ciąży to naprawdę jakiś cud jak zobaczę serduszko to może wtedy uwierzę .

Ulala

Supersupersuper

Teraz odpoczywaj i badz dobrej mysli!* musi byc dobrze i juz!:D

reklama
ulala, beta ładnie rośnie - twoje dziecko jest widać bardzo silne, skoro tak dzielnie walczy ze wszystkimi przeciwnościami - tylko mama tak mało w niego wierzy.

ja też nie czuję się wcale ciążowo, poza tymi skurczami raz na jakiś czas, które interpretuję jako rozciąganie się macicy, ale nie wiem, czy prawidłowo. dziś to już nawet mdłości nie mam. a innych objawów brak.

Cześć Dziewczyny
Chciałabym przyłączyć do listopadowych mam:) Jestem po IVF i moja pierwsza beta w 31dc = 105. Jutro jade powtórzyć czy ładnie rośnie . Tez bardzo sie stresuje .... Jestem juz po jednym poronieniu 2 lata temu. Teraz biorę luteine, duphaston i Clexane zastrzyki i mam nadzieje , ze to mi pomoże . Pozdrawiam

Jak popatrzycie na ostatnie różnice przyrostów to nie jest mały między środą a dzisiaj jest przyrost 6582,3. między pon a środą bylo 6,285,3 a jeszcze wcześniej 5351,20 . 100%przyrostu nie ma jeśli o to Ci chodzi ale krwawienie było w środę kiedy było 13 tys jak by dzieciątko umarło powinna beta szybko spadać a ona urosła do 19622 zobaczymy co dalej

Witamy Lola widze że idziecie łeb w łeb z Sylhą.Clexane to przeciwskrzepowe zastrzyki w brzuch?? czemu je bierzesz? ja takie brałam po złamaniu nogi po operacji

Hej Dziewczyny,
gratuluje fasolek. Ja właśnie się dowiedziałam że jestem w ciąży.
Prawdopodobny termin to 7.11.2012.
Pozdrawiam i życze wszystkiego dobrego na te wspaniałe miesiące

witaj i gratuluje:-)

Jest wynik !!

beta ze środy 13040,4 dzisiaj 19622,7 przyrost jest ale czy prawidłowy???

Zadzwoniłam do lekarza i powiedział że beta rośnie i według niego jest ok a to że mam jeszcze plamienia to musi sie po krwawieniu wszystko oczyścić nie da się tego wypłukać więc w pon następna beta a we wtorek USG wtedy zobaczymy czy wszystko w porządku i czy serduszko bije bo już powinno bić . Dziewczyny ja nie wierzę że rośnie ja nie czuje się w ciąży to naprawdę jakiś cud jak zobaczę serduszko to może wtedy uwierzę .

super, że rośnie, teraz odpoczywaj, będzie dobrze!

Cześć Dziewczyny
Chciałabym przyłączyć do listopadowych mam:) Jestem po IVF i moja pierwsza beta w 31dc = 105. Jutro jade powtórzyć czy ładnie rośnie . Tez bardzo sie stresuje .... Jestem juz po jednym poronieniu 2 lata temu. Teraz biorę luteine, duphaston i Clexane zastrzyki i mam nadzieje , ze to mi pomoże . Pozdrawiam

witaj i gratuluje
ja w poprzedniej ciąży tez kłulam się Clexane, bo miałam za wysoki hematokryt

ulala, wartościowo na przyrosty nie ma co patrzeć, tylko na to jak to wychodzi procentowo. ale u ciebie jest wszystko ok. ja znalazłam taki kalkulator HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com, zobacz sobie jak to wygląda u ciebie (chociaż nie wiem, czy jest wiarygodny, bo skoro różne laboratoria podają różne normy ... ). ale jak sama zauważyłaś, gdyby było coś nie tak, to beta by spadała, a rośnie. będzie dobrze.

lola, witaj :)
bierzesz jednocześnie luteinę i duphaston? a to nie jest to samo?

reklama
ulala beta rosnie i dobrze nie stresuj sie bedzie dobrze zobaczysz!!!
ja tez nie mam w sumie objawow dzis mnie troche zemdlilo po kawie i tyle ......
witaj lola:)

Ostatnia edycja:
Do góry