reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

:)
moj szef sie musial dowiedziec o mojej ciazy bo zwalnial wszytskich wiec musialam mu powiedziec
dookolo atroxhe osob tez juuz wie rodzice wiadomo tez:
ale fajnie wyglada 6 tydz eheheheheh

reklama
85asia dzięki;-) dobre z tymi walentynkami - ale za to jakie prawdziwe:-D

U mnie wiedzą lider i szef w pracy.. musiałam im powiedzieć bo chciałam żeby mnie przeniesli gdzie indziej. Wiedzą nasi bliscy znajomi rodzice i 2 koleżanki w pracy.. A reszcie zaczne się chwalić po usłyszeniu serduszka:-)

synovia ja jeszcze nic nie widziałam..

Dziewczynki kochane trzymajcie kciukasy nadszedł dzień prawdy !!!! zrobiłam betkę i będę czekać do 14 z wielką niecierpliwością i nadzieją dzień jest dzis u mnie paskudny zimny ale mam nadzieję że pomimo tak brzydkiego dnia będzie to dzień radości .

U mnie o ciąży wiedzą wszyscy co mieli wiedzieć leżę prawie drugi tydzień więc grypy nie mogłam udawać babcie się modlą za kruszynkę by tym razem się udało .

nie widziałyście ale macie objawy a ja widziałam a objawów w sumie nie miałam żadnych jak sa objawy to człowiek pewniejszy a jak nie ma objawów to nie czuje się w ciąży .

ulala:8314017 pisze:
Dziewczynki kochane trzymajcie kciukasy nadszedł dzień prawdy !!!! zrobiłam betkę i będę czekać do 14 z wielką niecierpliwością i nadzieją dzień jest dzis u mnie paskudny zimny ale mam nadzieję że pomimo tak brzydkiego dnia będzie to dzień radości .

U mnie o ciąży wiedzą wszyscy co mieli wiedzieć leżę prawie drugi tydzień więc grypy nie mogłam udawać babcie się modlą za kruszynkę by tym razem się udało .

3mam kciuki! I czekamy na wisci:))))

Witam :-)
U mnie dzisiaj też szaro, buro i ponuro......

Ja też jeszcze nie miałam żadnego USG, tak jak Nanulika napisała u niej ledwo co było widać a ja byłam kilka dni wcześniej u ginia to całkiem byłoby kiepsko tylko bym się denerwowała potem, no ale nic jeszcze tydzień i zobaczę :-)

Ulala- moooocnnnooo trzymam kciuki, że ładny przyrost betki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a brak objawów to też dobry objaw:tak::tak::tak::tak::tak::tak: myśl pozytywnie- wierz mi pomaga!!!!

reklama
Hej Dziewczyny,
gratuluje fasolek. Ja właśnie się dowiedziałam że jestem w ciąży.
Prawdopodobny termin to 7.11.2012.
Pozdrawiam i życze wszystkiego dobrego na te wspaniałe miesiące

Do góry