reklama
fillifionka
Fanka BB :)
Dziewczyny gratulacje udanych wizyt
nadal chlopaki w przewadze :-) chyba tylko Fillifionka i La Mari poki co "na rozowo". Bardzo wam gratuluje zreszta, ja zawsze chcialam miec 2 corki.
ale i z chlopakiem moze jakos tamy rade :-)
Ulala, oszczedzaj się i daj sie rozpieszczać swoim chlopakom.
Mnie juz za tydzien czeka kolejna proba z glukoza. chyba juz chce zeby ta cukrzyca sie objawila i zebym juz wiecej nie musiala pic tego "syropu".bo jak wyjdzie dobrze to za 4 tyg znowu proba :-(
ale i z chlopakiem moze jakos tamy rade :-)
Ulala, oszczedzaj się i daj sie rozpieszczać swoim chlopakom.
Mnie juz za tydzien czeka kolejna proba z glukoza. chyba juz chce zeby ta cukrzyca sie objawila i zebym juz wiecej nie musiala pic tego "syropu".bo jak wyjdzie dobrze to za 4 tyg znowu proba :-(
standardowo raz, chyba ze wynik glukozy na czczo jest wysoki, albo ciezarna zle sie czuje.
ja w pierwszej ciazy mialam cukrzyce i czesciej musze robic te wyniki, bo prawdopodobieństwo wystapienia cukrzycy w kolejnej ciazy jest bardzo duze.
ja w pierwszej ciazy mialam cukrzyce i czesciej musze robic te wyniki, bo prawdopodobieństwo wystapienia cukrzycy w kolejnej ciazy jest bardzo duze.
klaczek2004
Witam wszystkie mamy z samego rana. Muszę przyznać, że namieszałyście mi troche w głowie z tym USG połówkowym. To jest jakieś dodatkowe badanie? Myślałam, że normalne USG, tylko mniej więcej w połowie ciąży. :-) Aż boję się spytać swojego lekarza o cenę. Prenatalne kosztowało 400, ciekawe ile to.....
pola.
klaczek2004, zgadza się - usg połówkowe robi się w połowie ciąży. Nie robi się jednak go tylko po to, aby podejrzeć malucha, ale właśnie po to, aby sprawdzić czy wszystkie narządy są na swoim miejscu oraz porobić niezbędne pomiary.
BTW, witam wszystkie mamusie i życzę miłego dnia
przypominam, że już niedługo (za 3 dni) nasze święto
BTW, witam wszystkie mamusie i życzę miłego dnia
przypominam, że już niedługo (za 3 dni) nasze święto
reklama
Podziel się: