reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

ulala uff. Teraz leż i będzie dobrze :)

U mnie w Sosnowcu USG połówkowe kosztuje 180 zł z płytką a 150 zł bez.
To co piszecie o tych kolorach pomarańczowo-brązowych, to o obraz 3d chodzi.

reklama
Ulala odpoczywaj a będzie wszystko super :-)

U mnie w Sosnowcu USG połówkowe kosztuje 180 zł z płytką a 150 zł bez.
To co piszecie o tych kolorach pomarańczowo-brązowych, to o obraz 3d chodzi.

Drogie te płytki u Was :-) Ja miałam takie kolory też na USG 2D, wrzuciłam zdjęcia tydz temu w wątku wizytowym.

Nanulika, jestem ciagle z Toba myslami kochana. Trzymaj sie cieplo i nie poddawaj!

Maria2008, USG polowkowe (tez nie znalam nazwy narzadowe), to jest jedno z dwoch podstawowych, wiec mysle, ze chyba wiekszosc z nas sie wybiera, mi lekarz powiedzial, ze sie umowimy na 22 tydzien, takze mam jeszcze troche czasu.
Co do ceny to ja normalnie za wizyte place 150zl, a za to ma byc wiecej, ale nie powiedzial jeszcze ile "zeby nie straszyc" :/

ulala, uff dobrze, ze nic zlego sie nie stalo, ale musisz bardzo o siebie i dzidziolka teraz dbac, wiec duzo odpoczywaj i gratuluje chlopczyka :)

reklama
Witam Babeczki!

Nanulika - bardzo Ci współczuję i trzymam za Ciebie kciuki!
Ulala - dobrze,że to fałszywy alarm i dzidzia się rozwija
Qwas, Niteczka - gratki z udanych wizyt! no i Niteczka za odkrycie płci. Wszystkie Mamusie Synusiów mogą potwierdzić,że chłopcy są kochani ;-);-);-)

U mnie dobrze... dużo zajęć, mało czasu. Narzekałam na dzidzię i dzisiaj nawet dawała kilka razy o sobie znać,co nie znaczy,że i tak troszkę się martwię,że za często jej nie czuje...

Miłego wieczoru!!

Do góry