reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
ja wczesniej bylam w zwiazku 5letnim gdzie 2lata temu sie zakonczyl. doslownie pół roku przed slubem. i tez sex bez zabezpieczenia przez 5lat. myslalam ze jestem bezplodna:szok: jak poszlam do gina to powiedzial ze mna sie teraz nei zajmie bo najpierw musi miec wyniki nasienia partnera. a moj partner nie chcial robic badan wiec dupa blada:crazy:rozstalismy sie . po jakims pół roku przed ślubem... od 2 lat bylam ama az poznalam mojego uwczesnego przyszlego męża. z ktorym znam sie i jestem od stycznia i od lutego jestem w ciazy:-D a w świeta mi sie oświadczył:rofl2:
a 21 lipca 2012roku bierzemy śłub
:-Dcieszymy sie i jestesmy szczesliwi:-)

Alicja, ja jestem za Twoja propozycja dot. uzupełniania terminarza wizyt. Niech to bedzie choćby tymczasowe rozwiazanie.

Mysle o nanulice. Trzymam mocno kciuki za nią jutro i w najbliższych dniach. Mam nadzieje ze juz niedługo ponownie zafasolkuje i tym razem wszystko bedzie dobrze!

Widze, ze wspominacie planowanie.. my zaplanowalismy Julka i udalo sie w pierwszym cyklu, a druga dzidzie chcielismy miec na przyszla wiosne, ale "wyskoczyla" troszke szybciej - przy sprawdzaniu testu nie bylo jednak zadnego smutku, ani zawodu, bardzo sie ucieszylismy :)

Jestem w szoku ile z was poronilo, to jest straszne.. :( zanim zaczelam sie udzielac na forum myslalam, ze to prawie sie nie zdarza, chociaz moja mama poronila dwa razy i jej siostra raz - ale tlumaczylam sobie, ze to bylo dawno i moze wina tego, ze poziom leczenia byl gorszy czy cos.. w kazdym razie ciesze sie, ze pomimo takich strasznych doswiadczen, jestesmy tutaj w tak licznej grupie :) ze tyle wyczekanych dzieciątek zdrowo rosnie w brzuszkach :) i wiecie co..? Jeszcze pol roku i bedziemy sie rozpakowywac! :)

Elzu faktycznie tylko pół roku zostało, już się nie mogę doczekać :-)

Dziewczyny wysyłajcie mi proszę na priv terminy Waszych wizyt, żebyśmy wszystkie mogły trzymać za Was kciuki :-)
-terminy dopiszę do wątku "Terminarz wizyt Listopadówek"

a ja właśnie ugotowałam sobie dwa wielkie ziemniaki i zjadłam je z sałatą (całą główką) ze śmietaną i jajkiem sadzonym, apetyt zdecydowanie mi wrócił :-D

Elzu ja równiez myślałam, że to się rzadko zdarza... teraz tylko myślę czy wszystko w porządku i zamiast czekać z radością na wizytę , pojawia się jakiś strach o maleństwo...
to już tylko pół roku ? :-) jak ten czas leci... dopiero była zima.... :szok:

Dziewczyny nie stresujcie sie bo myśle , ze my juz przeszliśmy ten najgorszy okres największego ryzyka. Ja tez straciłam ciaze w 6tc a potem staraliśmy sie ponad 2 lata o te nasze melenstwa i mam nadzieje , ze teraz wszystko będzie dobrze.

kurka Alicja a ja skopiowałam i dopisałam się bo cos mi się pokręciło :/ tak to jest ja nie doczytam o co chodzi heh

reklama
Qwas myślałam, że najwygodniej będzie tak jak robiła Nanulika, czyli jedna osoba edytuje post i dopisuje nowe terminy. Jak chcesz dopiszę Cie do wcześniejszego postu z terminami, a Ty swój usuń :-)

Do góry