reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Może nie jest to dobre do końca, że musieliście kończyć inne związki (Wasi byli partnerzy pewnie to przeżyli), ale z drugiej strony, lepiej że to np. przed ślubem niż miałoby być już za późno i szkoda by unieszczęśliwiać tamte osoby.

reklama
Jestem już po wizycie. Kamień z serca, bo wszystko jest ok. Nie wiadomo skąd było to krwawienie, bo na ściankach pochwy nic nie ma. Może faktycznie to było z nosa;) Widzieliśmy bobaska już takiego uformowanego, miał już rączki, nóżki, wszystko było ładnie widać. Nawet lekarz powiedział, że prawdopodobnie w czwartek na usg genetycznym będzie wszystko ok, bo na to się zapowiada. Powiedział, że dobrze, że przyszłam, bo lepiej zawsze sprawdzić i chociaż ukoić nerwy. Jestem mega szczęśliwa i spokojnie czekam na czwartkową wizytę.

Qwas ja też zostawiłam poprzedniego partnera dla mojego obecnego męża. I coś w tym jest- dobry seks jest naprawdę ważny. Wcześniej trafiałam na samych 30 sekundowców :( i za każdym razem słyszałam, że to przez to, że tak ich podniecam ;)
Sanns też o tym myślałam. To chyba czas jednak wybrać moderatorki.

Majówka to super :) jasne, że lepiej sprawdzić niż szaleć z niepokoju.

Ciekawe czy gin zrobi mi jutro usg, czy dopiero za 2 tyg. Jakoś człowiek tak pewniej się czuje jak ma co wizytę, a poza tym chciałabym znów zobaczyć Maleństwo :)

Pola, Pati gratuluję udanych wizyt! Śliczne zdjecia :-)
Majówka no to sobie maluszka pooglądałaś i uspokoiłaś się :-) Cieszę się, ze wszystko ok :)
Saans też właśnie myślałam nad tym terminarzem, póki co (jeśli chcecie) mogę dopisać post i go edytować na zasadach wcześniejszych (wiadomość na priv z terminem wizyty)
Wesoła ja też nie mogę się doczekać kolejnej wizyty!

Pola, Pati gratulacje z udanych wizyt.
Majówka dobrze, że wszystko ok.
Właśnie zaczęłam wieczór filmowy. Przydałby się croissant ;)

A ja witam po krótkiej przerwie, musiałam zwalczyć małą depresję :-(
Witam mamy , których nie witałam :-) i gratuluję udanych wizyt :-)

Ja jutro wybieram się na badania, wizyta dopiero w czwartek, ale jakaś jestem sceptyczna... :-(

hmmm pierwsza mysl jaka mi się nasunęła hihiii że dziecię w kinie poczęte :)

nie narzekajcie bo ja dopiero lata sie naczekałam ani kino ani nogi w górze nie pomagały 1 dziecko urodzone po 3 latach strań kolejne 3 lata -poronienie potem rok - poronienie ok 6 lat - poronienie i 2 lata ale tym razem to odpuściłam sobie i nic w tym kierunku juz nie robiłam żadnego leczenia ale rok temu lekarz kazał zrobic bad na ureoplasme mycoplasma i mielismy ta bakterię i wtedy on powiedział znależliśmy powód poronień tak czy inaczej noszę pod serduszkiem cud :)

ulala ale my wcale nie narzekamy, tylko wymieniamy się doświadczeniami... ja sobie doskonale zdaję sprawę z tego, że bardzo szybko udawało mi się zajść po kolejnych stratach :-)

reklama
Witam Was!

Pati-Pati, Majowka,Pola - dobrze,że u Was wsio ok :-D:-D dzieciaczki Nam rosną :tak::tak::tak:
Sylha - o następnym dłuższym wypadzie proszę się meldować :-):-)

U Nas z Synkiem były staranka co miesiąc ( 5 bezskutecznych),a później sobie odpuściliśmy i się udało :-):-) z tym dzieciątkiem to nie wiem kiedy i jak :-D po prostu Bóg dał ;-);-) rok po roku ...no ładnie :szok::szok: idę zjeść sobie pomarańczkę...Pozdrowienia!

Do góry