reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

czesc dziewczynki,nanulinka ja w dalszym ciagu wierze ze bedzie dobrze,trzymajcie sie tam jakos.

a mnie od wczoraj ciagle jest nie dobrze, myslalam ze juz mi przeszlo bo jakis czas mialam spokoj a wczoraj ledwo zjadlam sniadnko i musialam odiwedzic wc. dzisiaj od rana to samo bylo, masakra jakas, w srode ide na badanka by iec na 21maja kiedy to mam lekarza
:-)

reklama
Spokojnie majowka, tylko bez nerwów. Być może gdzieś sie zadrapalas i ta krew była z innego miejsca?
Nie stresuj sie na zapas bo to jest niezdrowe dla maluszka.
A co do brzucha to mój tez jakby ostatnio zmalał. Na dodatek schudlam odrobine więc teoretycznie powinnam zacząć sie martwić. Stwierdziłam jednak ze ze wszystkich sił postaram sie myśleć pozytywnie. Musi być dobrze!

Majówka, Pola- spokojnie na pewno wszystko jest ok.
Jak byłam na wizycie u gina zlecił mi badania krwi i moczu. Jak szybko powinnam je zrobić? Czy jest na to jakiś termin??

Jak to tylko zauważyłam, to kazałam się obejrzeć mojemu mężowi, ale nie było żadnego zadrapania ani nic, więc wychodzi, że ta krew jest wiadomo skąd, albo nie moja... Muszę się uzbroić w cierpliwość i czekać do 16 jak mąż wróci z pracy, a potem wbijemy się do lekarza. Staram się myśleć pozytywnie ale wiecie jakie jest to trudne...Zastanawiam się dlaczego później nic już nie poleciało, nie było żadnego śladu nawet smugi na wkładce, po każdej wizycie w toalecie obsesyjnie wpatruję się w papier toaletowy i nic nie widziałam. Czy to możliwe, aby krew była tylko na ręczniku? Wychodzi na to, że musiała to być krew po porannym prysznicu, ale na piżamie też nic nie zauważyłam żadnych podejrzanych śladów... Zwariuję zaraz...

Majówka a czy dzień wcześniej byłaś może na wizycie, albo miałaś z mężem przytulanki? Jeśli tak to krwawienie może się zdarzyć i nic groźnego nie oznacza. Jeśli nie to i tak nie musi być nic groźnego. Daj znać co lekarz powiedział.

Nikita niestety nie było żadnych przytulanek ani wizyty ;( dlatego nie wiem co to może być... Jak tylko wrócę od lekarza, to napiszę co i jak... Proszę o kciuki i dobre myśli;)

Nanulika- ja jeszcze w duchu mam nadzieję, że będzie dobrze!!!!!Twoja dzidzia jeszcze jest bardzo maleńka i może gin troszeczkę źle dojrzała, ja mam nadzieję, że jutro im się uda zobaczyć nosek i kości!!!!!&&&&&&&Nawet nie wiem co napisać........ale modlę się o to by to był błąd lekarski i by byłoo wszystko OK!!!!!!!!!

Mnie nie było kilka dni, bo mieliśmy nagły wypad nad morze.....a tak wszystko OK

reklama
Nanulika- ja jeszcze w duchu mam nadzieję, że będzie dobrze!!!!!Twoja dzidzia jeszcze jest bardzo maleńka i może gin troszeczkę źle dojrzała, ja mam nadzieję, że jutro im się uda zobaczyć nosek i kości!!!!!&&&&&&&Nawet nie wiem co napisać........ale modlę się o to by to był błąd lekarski i by byłoo wszystko OK!!!!!!!!!

Mnie nie było kilka dni, bo mieliśmy nagły wypad nad morze.....a tak wszystko OK

UFFFF nie strasz wystarczy że Nanulinka się martwię to jeszcze ty zniknełaś .

Majówka jesli nic do tej pory nie ma to nie będzie zapewne czasem takie jednorazowe może się zdażyć ja bym jeszcze nie biegła do lekarza ale jak uważasz myślę że jesli miała byś krwawić to już były by następne ślady bez paniki ,

Dziewczyny po co wy te wszuystkie testy robicie papa po co niepotrzebnie się już stresować jak one w dużej mierze fałszują wyniki nie lepiej poczekać do usg połówkowego ? i wtedy wszystko będzie wiadomo ja wiem stres ciekawość ale ja boję się takich badań jak wiem że nie jest to 100% wolę poczekać już niedługo połowa .

Ostatnia edycja:
Do góry