reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Sunovia ja też idę w weekend na wesele, a dokładnie w piątek. Jak myślisz, można normalnie tańcować, bo z mężem lubimy sobie poskakać?

reklama
ja zamierzam trochę potańczyć, ale bez szaleństw - na pewno nie tak, jak na swoim hehe :)

my mamy jeszcze 18 sierpnia, w moje urodziny zresztą ...

No to widzę, ze weselnie się robi. Ja kolejne wesele mam we wrześniu. Wtedy to dopiero będziemy miały problemy ze znalezieniem ciuchów :-D

Ja bylam w 3 miesiacu ciazy na weselu to tanczylam :), a teraz bede szla w lipcu, to juz moze byc mi ciezko, chociaz ja nie lubie takiej weselnej muzy i tanczenia w parach (deptam wszystkim po nogach..) :)

Ja tez dziś dostałam wypłatę i chyba wybiore sie na zakupy, zwłaszcza ze wlasnie dostałam info ze mam sie spodziewać jeszcze premii :) szef jest naprawdę w porządku, zwłaszcza ze wie ze jestem w ciazy. Czy któraś z was sie może orientuje czy premie są zaliczane do średniej przy ustalaniu wynagrodzenia podczas L4 w ciazy lub podczas macierzyńskiego?

Ja dzis odszperałam ciuszki po synku i zrobiłam pranie połowa powędrowała do kosza :) musze oko nacieszyc tymi ciuszkami :)

. Czy któraś z was sie może orientuje czy premie są zaliczane do średniej przy ustalaniu wynagrodzenia podczas L4 w ciazy lub podczas macierzyńskiego?

powinno się wliczać:tak:

ja też idę na wesele, w przyszły piątek:-)

a teraz zbieram sie na spacerek z czerwcową BB-mama i jej córeczką:-)

reklama
Witam się i ja :)

GRATULUJĘ UDANYCH WCZORAJSZYCH WIZYT!!!!

Trzymam kciuki za wizytujące&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miałam zamiar porozmawiać dziś z dyr i powiedzieć o ciąży, ale niestety była na naradzie dyrektorów :( No nic spróbuję jutro... Już widzę jej minę, ponieważ wszyscy w szkole uważają, że nie powinnam już podejmować prób ciążowych z racji moich niepowodzeń, a zwłaszcza po stracie Oli... Wkurza mnie, jak wypowiada się ktoś, kto nie ma pojęcia, co czuje mama po stracie. A jak słyszę " Na twoim miejscu nie bawiłabym się już w zaciążanie" to mnie normalnie zalewa....

Za godzinkę idę z moim synusiem na próbę przed komunią. Ksiądz przechodzi samego siebie... komunia 20maja, a próby codziennie już od poniedziałku i to po 2,5 godz. Dzieciaki są wynudzone, wymęczone i w rezultacie po 1,5 godz. zaczynają rozrabiać.

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku :)))

Do góry