reklama
Elzu
Fanka BB :)
arthatee, na pocieszenie mialam podobnie w pierwszej ciazy, panikowalam, ze jak nie przestanie bolec to bede musiala wyrwac albo cos ale na szczescie samo przeszlo i jak juz sie maly urodzil to wyrwalam.. to samo powinnam zrobic z druga osemka, ale oczywiscie temat olalam.. i jakies 3tyg temu zrobila mi sie w niej meeega dziura, poszlam do dentystki i mi zatrula i zakleila, z poleceniem, ze jak tylko bede mogla to mam wyrwac.. mam nadzieje, ze nic juz sie nie bedzie z nim dzialo..
Na krwawiace dziasla jest dobra pasta lacalut activ, ale trzeba zmieniac na normalna (nie myc nia non stop) bo ma malo fluoru - ale mi na zapalenie dziasel i krwawienie super pomogla takze polecam.
Na krwawiace dziasla jest dobra pasta lacalut activ, ale trzeba zmieniac na normalna (nie myc nia non stop) bo ma malo fluoru - ale mi na zapalenie dziasel i krwawienie super pomogla takze polecam.
Andzia19
własnie myje lacalut tylko ten drugi :-)
madzialenka1988
czesc dziewczynki:-)
ja to dzisiaj wstalam o 7 bo musialam do wc, juz mnei nocy cisnelo ale postanowilam przetrzymac do rana, i znowu sie polozylam o 7 i wstalam o 11 odsuwam rolety a tu taka piekna pogoda zjadlam sniadanko,wypilam herbatke i puscilam pranko
dzis na obiad kotlety mielone i ziemniaczki
pozdrawiam i trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj
ja to dzisiaj wstalam o 7 bo musialam do wc, juz mnei nocy cisnelo ale postanowilam przetrzymac do rana, i znowu sie polozylam o 7 i wstalam o 11 odsuwam rolety a tu taka piekna pogoda zjadlam sniadanko,wypilam herbatke i puscilam pranko
dzis na obiad kotlety mielone i ziemniaczki
pozdrawiam i trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj
nikita1982 nie wiem jakie mam cisnienie, nigdy nie mierzylam, a czuje sie tak wtedy padnieta, ze wszystko mozliwe. Mi zdarza sie wymiotowac podczas migren z bolu, paskudne, ale wiem, ze to moment przesilenia i ze za jakas godzine lub dwie bedzie juz lepiej.
e-stera
Fan(ka)
Witam a ja od kilku dni budzę się ok 6:30 i spać nie mogęJak idę na 9 do pracy to dobre bo szykuję się spokojnie i delektuję śniadankiem a nie w biegu.
Wczoraj byłam p pracy taka zmęczona ,z e o 20:30 już spałam.
Ja mam 170 cm i ważę po schudnięciu 3 kg 59 kg.
Dopiero z a 2 tyg wizyta, doczekać się nie mogę.
Co do jakości ubrań- te z rynku okropne- strasznie sztuczne i szmatowate. Dobrze ,że ma kilak koleżankę w Anglii to zawsze coś wyślą.
sasanka od kiedy będziesz jeździć prywatnie do klinki na Parkowej w Białymstoku?Ja się tam wybieram na 3D
Co do jakości ubrań- te z rynku okropne- strasznie sztuczne i szmatowate. Dobrze ,że ma kilak koleżankę w Anglii to zawsze coś wyślą.
sasanka od kiedy będziesz jeździć prywatnie do klinki na Parkowej w Białymstoku?Ja się tam wybieram na 3D
sunovia
czesc dziewczyny
ale u mnie zimno, mialo dzis swiecic sloneczko, a tu dupa, w mieszkaniu zimno jak cholera (ja jestem straszny zmarzluch), po przebudzeniu kichalam jak szalona
teraz pedze do fryzjera, trzymajcie kciuki, zeby mi nie zrobila krzywdy, bo w sobote mam wesele
ale u mnie zimno, mialo dzis swiecic sloneczko, a tu dupa, w mieszkaniu zimno jak cholera (ja jestem straszny zmarzluch), po przebudzeniu kichalam jak szalona
teraz pedze do fryzjera, trzymajcie kciuki, zeby mi nie zrobila krzywdy, bo w sobote mam wesele
Witam a ja od kilku dni budzę się ok 6:30 i spać nie mogęJak idę na 9 do pracy to dobre bo szykuję się spokojnie i delektuję śniadankiem a nie w biegu.
dla pocieszenia dodam,że ja wstaje o 5
reklama
e-stera
Fan(ka)
Ja mam ten komfort ,że budzę się z własnej nie przymuszonej woli.
Brakuje mi pomysłu na obiad...........
Brakuje mi pomysłu na obiad...........
Podziel się: