reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

zachciało mi się mądrzeć w ciąży :-) ale już najgorszy ból minął , bo się wylało co miało się wylać :-D przepłukałam tym dentoseptem, troszkę jakby znieczuliło i jest w miarę :-) a teraz lece poszaleć bo wypłata przyszła :-D

reklama
arthatee, na pocieszenie mialam podobnie w pierwszej ciazy, panikowalam, ze jak nie przestanie bolec to bede musiala wyrwac albo cos ale na szczescie samo przeszlo i jak juz sie maly urodzil to wyrwalam.. to samo powinnam zrobic z druga osemka, ale oczywiscie temat olalam.. i jakies 3tyg temu zrobila mi sie w niej meeega dziura, poszlam do dentystki i mi zatrula i zakleila, z poleceniem, ze jak tylko bede mogla to mam wyrwac.. mam nadzieje, ze nic juz sie nie bedzie z nim dzialo..

Na krwawiace dziasla jest dobra pasta lacalut activ, ale trzeba zmieniac na normalna (nie myc nia non stop) bo ma malo fluoru - ale mi na zapalenie dziasel i krwawienie super pomogla takze polecam.

czesc dziewczynki:-)

ja to dzisiaj wstalam o 7 bo musialam do wc, juz mnei nocy cisnelo ale postanowilam przetrzymac do rana, i znowu sie polozylam o 7 i wstalam o 11:szok: odsuwam rolety a tu taka piekna pogoda:cool2: zjadlam sniadanko,wypilam herbatke i puscilam pranko:laugh2:

dzis na obiad kotlety mielone i ziemniaczki:sorry:

pozdrawiam i trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj:tak:

nikita1982 nie wiem jakie mam cisnienie, nigdy nie mierzylam, a czuje sie tak wtedy padnieta, ze wszystko mozliwe. Mi zdarza sie wymiotowac podczas migren z bolu, paskudne, ale wiem, ze to moment przesilenia i ze za jakas godzine lub dwie bedzie juz lepiej.

Witam a ja od kilku dni budzę się ok 6:30 i spać nie mogę:-D:-DJak idę na 9 do pracy to dobre bo szykuję się spokojnie i delektuję śniadankiem a nie w biegu.
Wczoraj byłam p pracy taka zmęczona ,z e o 20:30 już spałam.
Ja mam 170 cm i ważę po schudnięciu 3 kg 59 kg.
Dopiero z a 2 tyg wizyta, doczekać się nie mogę.

Co do jakości ubrań- te z rynku okropne- strasznie sztuczne i szmatowate. Dobrze ,że ma kilak koleżankę w Anglii to zawsze coś wyślą:tak:.

sasanka od kiedy będziesz jeździć prywatnie do klinki na Parkowej w Białymstoku?Ja się tam wybieram na 3D

czesc dziewczyny

ale u mnie zimno, mialo dzis swiecic sloneczko, a tu dupa, w mieszkaniu zimno jak cholera (ja jestem straszny zmarzluch), po przebudzeniu kichalam jak szalona
teraz pedze do fryzjera, trzymajcie kciuki, zeby mi nie zrobila krzywdy, bo w sobote mam wesele :)

Witam a ja od kilku dni budzę się ok 6:30 i spać nie mogę:-D:-DJak idę na 9 do pracy to dobre bo szykuję się spokojnie i delektuję śniadankiem a nie w biegu.
Wczoraj byłam p pracy taka zmęczona ,z e o 20:30 już spałam.
Ja mam 170 cm i ważę po schudnięciu 3 kg 59 kg.
Dopiero z a 2 tyg wizyta, doczekać się nie mogę.

Co do jakości ubrań- te z rynku okropne- strasznie sztuczne i szmatowate. Dobrze ,że ma kilak koleżankę w Anglii to zawsze coś wyślą:tak:.

sasanka od kiedy będziesz jeździć prywatnie do klinki na Parkowej w Białymstoku?Ja się tam wybieram na 3D

dla pocieszenia dodam,że ja wstaje o 5 :D

reklama
Do góry