reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

hej

ja się szykuję powoli do lekarza,
zjadłam śniadanko, zaraz idę pod prysznic, a później sobie podrepczę po wyniki do lab i do gina
ależ się stresuję, zwłaszcza, że moje ostatnie ugs było w 5tc, kiedy był jeszcze sam pęcherzyk, bez zarodka nawet ...

dzidzia chyba tam jest, bo ani nigdy nie plamiłam, ani nic innego się nie działo, wymiotuję, że hoho, piersi bolą
tylko się stresuję tą moją tarczycą - czy tam się nic nie pokomplikowało przez to ...

reklama
hej

ja się szykuję powoli do lekarza,
zjadłam śniadanko, zaraz idę pod prysznic, a później sobie podrepczę po wyniki do lab i do gina
ależ się stresuję, zwłaszcza, że moje ostatnie ugs było w 5tc, kiedy był jeszcze sam pęcherzyk, bez zarodka nawet ...

dzidzia chyba tam jest, bo ani nigdy nie plamiłam, ani nic innego się nie działo, wymiotuję, że hoho, piersi bolą
tylko się stresuję tą moją tarczycą - czy tam się nic nie pokomplikowało przez to ...

Bedzie dobrze ;):-)
Ja sie strsuje przed jutrem

sunovia - trzymam kciuki! na pewno bedzie dobrze!

Za wszystkie dziewczyny dzis wizytujace również kciuki mocno zaciśnięte!!! A i gratuluje tym co wizytowałay wczoraj i dzisiaj! Czekamy na resztę dobrych wieści:-)

Kurde wczoraj zrobiłam na obiad rosół no i że mi go zostało to dziś zrobiłam pomidorową. Ból w tym ze nie wiem czy nie był przypsuty bo dodałam cebule i zapomniałam wyjąc.. całą noc był w lodówce wiec chyba powinien byc dobry.. nie było go czuc kwasnym tylko był taki inny .. i zjadłam zupe i teraz sie boje...

Andzia- witaj w gronie wiejskiego klimatu:-D, ja to zawsze mówię, że ludzie za mało swojego podwórka mają, tyle, że wiele z nich lepiej się orientuje co się dzieje na cudzym aniżeli własnym podwórku, a poczta pantoflowa jest szybsza od neta:-)

Dokładnie tak haha ;D ale ja już to mam gdzieś ze gadają :-D chyba też kiedyś puszcze plotę tak dla zgrywu :-D

Jej martwię sie tym rosołem :crazy:

Andzia !!
ja nie wyciągam nigdy cebuli z rosołu :) nie masz się czym martwić wczorajszy rosołek zamieniony na inna zupkę jest ok i jeszcze był w lodówce to już na pewno dobry .

Ostatnia edycja:
Witam
Pogoda pokićkana : rano zachmurzone i zimno, teraz świeci słońce i robi się cieplej.... A mi głowa przez to pęka....
Mój synuś za 2 tyg idzie do komunii i nie wiem zbytnio, co na siebie włożyć, a dokładniej, co kupić.... Myślę kupić jakąś sukienkę, która się nada jeszcze na zakończenie roku szkolnego (bom ja belfer)...

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące.... moja wizyta 18.05

reklama
Dzieki dziewczyny ;D Z wykształcenia kucharz a nie wiem czy się rosół nie zepsuł :-D ale to tylko teraz tak się przejmuje bo wcześniej bym sie tym nie przejęła :-D ale tu chodzi o zdrowie bobaska ;)

Do góry