reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Kruszka przykro mi ale dobrze że drugie rozwija się prawidłowo zastanawia mnie jedynie to wchłanianie ciąży jak jest jedna robią zabieg a jak bliżniacza to nic się nie dzieje że jedno umarło nie szkodzi to drugiemu ?

Gratuluję udanytch wizyt ja we wtorek wizytuję już się boję tyle się naczytałam o nt że mam dosyć ale u mnie już chyba powinno zaniknąć więc nie wiem jak genetyczne ma wyglądać .

reklama
E-stera kciuki mocno zaciśnięte!

no to czekamy na odpowiedź admina co do zamkniętego, pewnie wkrótce odpisze :-)

Katze gratuluję udanej wizyty!

Witam,

Matyjasowa- gratuluję piątachy!!!!!

Katze- gratuluję wizyty,
Magda- Tobie również i niech pozostanie wszystko dobrze,

Co do grup to na takiej zamkniętej grupie można utworzyć regulamin a jak której się nie podoba to niech po prostu odejdzie;-),

Witam się dziś :-) i witam nowe mamusie!

Kruszka przykro mi bardzo, że jeden dzieciaczek nie dał rady. Drugi na pewno będzie zdrowiutkim i silnym bobasem, który da Ci wiele radości. Trzymaj się cieplutko.

Madzia ojej, bardzo poważna sprawa z tym wyrostkiem! Mam nadzieję, że nie wda się ostry stan zapalny!

Dreddka odpocznij, może jakieś kropelki do nacierania skroni? Na pewno ostre światło potęguje ból głowy. Czasem kawa też pomaga.
Wczorajszy grill udany, objadłam się pysznościami, dziś wolę omijać wagę szerokim łukiem :-p

Niedawno farbowałam włosy farbą z amoniakiem, bo mam kolorek czerwonawo-rudy i występuje tylko w farbach z amoniakiem. Kupiłam za to porządną farbę, która nie śmierdziała bardzo, myślę, że nie ma co przesadzać. Przecież nie farbujemy włosów co tydzień ;-)

Dziewczyny mi gin powiedziała, żeby winogron nie jeść, bo taka ich natura, że bardzo ciężko je dobrze wymyć. Więc uważajcie z nimi.
U mnie truskawki też kwitną jak szalone, rosną w korze więc przynajmniej z chwastami mam spokój :-) Ogólnie palcem przy nich nie kiwnęłam nigdy, a rosną już dobrych kilka lat te krzaczki (przyszły przez siatkę od sąsiada i same się rozrosły). Rosną wielkie i przepyszne, choć akurat ja ich prawie nie jem, bo jakoś nie przepadam, za to mój TZ je uwielbia.

Spacerki z maluszkiem będę chciała zacząć jak najszybciej :-D

sasanka1, co mam na fb? znajomych, miasto, wiek, szkoly.. no ogolnie duzo danych, dodaje prywatne fotki, statusy itd. dlatego mam w znajomych tylko ludzi, ktorych znam ;)

Jestem w jednej prywatnej grupie na BB i bardzo fajnie sie to sprawdza, bo w grupie utowrzylysmy sobie watki i calosc jest chroniona przed obcymi, tylko sie troche inaczej wkleja fotki i wyglad sie nieco rozni, ale mozna sie przyzwyczaic. Nie wiem za to jak sie takie grupy zaklada, takze licze, ze ktos sie tym zajmie :) a pozniej na zaproszenie oczywiscie :)

dziewczyny ja się nie bardzo orientuję w tych zamkniętych wątkach czy grupach, ale mam nadzieję, że jak już u nas coś takiego powstanie i tego nie zauważę, to mnie zaprosicie :)

jutro mam genetyczne - stresuję się ...

co do spacerków, to ja się trochę boję sama siebie - nie lubię zimna i obawiam się, że mogę tak opatulać malucha, że mi się prędzej udusi niż zaziębi
wczoraj byliśmy na wycieczce ze znajomymi i ich córeczką i jak patrzyłam, jak mała jest ubrana to aż mną telepało - ja byłam ubrana cieplej ... a to dziecko jeszcze nie chodzące

E-stera kciuki mocno zaciśnięte!

no to czekamy na odpowiedź admina co do zamkniętego, pewnie wkrótce odpisze :-)

mysle ze juz poszlo w zapomnienie bo ja pisalam jak wybieralysmy moderatora :)

napisze dzis ponownie do admina jak nie zadziala to pasuje mi tam album zamkniety pilny najwyzej bedziemy pisaly tutaj na otwartym tylko zdjec nie bede przynajmniej ja wklejac :)

do grupy ja sie nie pisze bo roznie jest z grupa juz jedna przezylam i pozniej zostala skasowana wiec tak jak napisala sylha mi sie nie podoba najwyzej odejde :)

sylha - regulaminu nie ma potrzeby tworzyc bo jest ogolny bb do ktorego kazdy uzytkowanik musi sie stosowac :)

Ja dzis mam wizyte odczytanie pierwszych badan :)

Trzymam kciuki dzis za wizytujace - sunovia, sasanka powodzenia!
E-stera i Tobie na prawku tez!

Wczoraj mialam bardzo zly dzien, z bolu glowy az wymiotowalam. Pol dnia przespalam, niedziela do niczego.
dzis juz od samego rana zaczyna mnie znow glowa pobolewac. Wzielam paracatemaol i zobaczymy.
NIestety do pracy musze pojsc, bo to moj ostatni tydzien w starym miejscu i musze pozamykac mase spraw :(

reklama
Dredka - chyba wczoraj byl taki ciezki dzien bo ja mialam to samo w/g mnie to pogoda

ja dzis mam mase rzeczy do zrobienia czeka mnie dzis wizyta , przedszkole zobaczyc czy julke mi przyjeli, ksiegowa , zus nienawidze takiego latania

a w dodatku gardlo mnie boli klima w aucie swoje zrobila i nie wiem co wziac zapytam gina

Do góry