reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Haha i chyba dobrze mówią :-D

Dziewczyny ale znalazłam fajne ciuszki dla dzieciaczka :D używane ale ładne ;) Jak jutro bedzie wszystko dobrze z dzidzią to zamawiam ;]
tylko musze sie dowiedziec ile przesyłka ;)

zdjecia ciuszków w odpowiednim wątku ;))

Ja to zawsze byłam noga jeśli chodzi o gotowanie. Raz mi wyjdzie a raz nie, ale tak to jest jak się człowiek z dala od kuchni trzyma :D Ale dla mojego maluszka stanę na rzęsach i nauczę się wszystkiego :) Mam jeszcze troszkę czasu :)

Andzia19 narobiłas mi smaka na rosołek :cool2:

hehe jutro może coś mi powie bo ma bardzo dobry sprzęt to może coś tam wypatrzy :-D oj tam te spodnie pisało ze i na chłopca i na dziewczynkę ;) a ja nie bede ubierać dziewczynki <jak by była> w same różowe rzeczy ;D niebieski też pasuje :-) bo chłopcu raczej różu nie założe :-D

reklama
ja tez nie ubieram corci w sam roz ... heheheh chodzilo mi raczej o kroj ..... no a moja jest chlopczyca i ciagle w spodniach gania hhehehe

Do góry