reklama
sylha
mama bliźniakowa
No i świetna betka- nic tylko się cieszyć!!!!!!:-)
ulala:8310591 pisze:Gratuluję wzrostu betki :-)
który to dzień cyklu masz?
Dziekuje a to 34 dzien cyklu....
ulala
Fanka BB :)
To ja tak miałam przy wcześniejszych kiedy planowałam i leczyłam się a teraz nie planowana ale upragniona może i dobrze że póżniej się dowiedziałam tak bym już dużo wcześniej panikowała a tak żyłam kilka tyg w niewiedzy Jak kobiety leżą po 9 mc mnie już wszystko boli masakra w tamtym tyg leżałam chodziłam a od wczoraj to leżę plackiem i tylko do wc
matyjasowa
Fanka BB :)
super ze beta przyrasta wiec jest dobrze
ja mialam robiona w szpitalu ale juz nie powtarzalam......
zastanawiam sie jak ja zrobie badania z krwi .,... trzeba byc naczczo .... a ja musze rano cos zjesc bo zaraz mi niedobrze a laboratorium od 8 ..... no ale musze zrobic....
dzis moj M poszdl do nowej pracy ,,,, stresuje sie tym ....
u mnie cykle 25 dniowe a w 22 juz wiedzialam ze w ciazy jestem ..... troche sie dziwili lekarze ze 27 stycznia mialam ostatnia @ a ja juz 28.02 zglaszam sie z problemami w ciazy ..... tlumaczylam im ze to juz troche jest tej ciazy i ze mam krotkie cykle.....
zastanawiam sie jak ja zrobie badania z krwi .,... trzeba byc naczczo .... a ja musze rano cos zjesc bo zaraz mi niedobrze a laboratorium od 8 ..... no ale musze zrobic....
u mnie cykle 25 dniowe a w 22 juz wiedzialam ze w ciazy jestem ..... troche sie dziwili lekarze ze 27 stycznia mialam ostatnia @ a ja juz 28.02 zglaszam sie z problemami w ciazy ..... tlumaczylam im ze to juz troche jest tej ciazy i ze mam krotkie cykle.....
reklama
matyjasowa:8310700 pisze:super ze beta przyrasta wiec jest dobrze
Hehe expresowo!
Podziel się: