reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

filifionka szybkiego powrotu do domku i z amluszkiem na pewno będzie oki.
niteczka super ,ze wszystko oki.......:-)strach ma wielkie oczy.......

qwas na pewno bedzie oki........nie panikuj.........objawy mineły i super, ostatnio panikowałaś i się okazało, że wszystko dobrze.Trzymam kciuki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wesoła Kobietka wiem wiem przepraszam ale się przeraziłam jak się dowiedziałam i nie wiadomo czy to była wina lekarzy czy faktycznie się coś stało:-(

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt.
Qwas- trzymam kciuki
Sunovia- ja podobnie jak ty znowu nie do życia . Tydzień temu pisałam , ze juz jest super i wogole ale mdłości znowu powróciły. Obiad zjadlam ledwo co a po nim myślałam , ze umrę . Juz mam dość bo nie mam na nic siły bo całymi dniami ledwie funkcjonuje .
Co do przytulanek z mężem to nawet mi nie w głowie niestety . Moje libido przez moje samopoczucie zerowe:(

Filifionka wypoczywaj i myśl pozytywnie. Daj znać co u Ciebie.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt.
Qwas trzymam &&&& , pisz od razu jak będziesz po.

Dziewczyny trzymajcie kciuki idziemy zaraz do dentysty z mała bo jednak ma wybite zeby - krew od srodka , dziasla spuchniete jak diabli

tak mi jej szkoda bo placze i krzyczy au au bo boli ja buzka az plakac sie chce
Nie martw się.. Naprawdę nic jej nie będzie. Moja córcia dokładnie w wieku Twojej małej uderzyła w kant stolika (swoją drogą stolik plastikowy z ikei ale narozrabiał) Ucierpiały dwie górne jedynki.. Jedna wbiła się głębiej do środka a druga poszła w przód i trochę w bok do tego... Wyglądała okropnie.. Opuchnięta, siniak... Krew się lała co nie miara... ta wypchnięta jedynka ruszała się i myslałam że wypadnie.. Dentystka dziecięca sprawdziła i powiedziała żeby nic nie robic.. Samo najdzie - nie wierzyłam, a jednak naszło.. Może nie są idealne ale są.. Jedna wyszła znowu na swoje miejsce i druga też... Dawałam paracetamol tylko przeciwbólowo i lody żeby nie puchło :) Będzie dobrze
Estera - Ja rozumiem,ale chodzi o to,ze jest mozliwosc 'przedawkowania' witaminy C. Nie zapominajmy,ze jest bardzo duzo owocow czy warzyw,ktore zawieraja w sobie witamine c,a o ktorej nie mamy zielonego pojecia,ze tam jest w np. natce pietruszki czy czerwonej papryce i jesli do tego kobieta bierze witaminki to moze czasami byc ich nadmiar:) Jak pisalam wczesniej, ja spozywam wszystko w umiarkowanych ilosciach,a to,ze napisalam o witaminie C to jako ciekawostka :-D

Crazy Girl - clotrimazolum jest bezpieczne w ciazy!!!!!!

P.S rzeczywiscie zalecenia jego stosowania od II trymestru,ale lekarze i tak go przepisuja...jak nospe :)

Ja mówię o globulkach :) Krem to ok ale globulki nie za bardzo - tak mi mój lekarz nawet powiedział i dał mi inne globulki ;-)Ale co jak widać co lekarz to inna opinia.. :sorry:

Niteczka pamiętaj o tym ja mam przeczucie że u mnie chłopak :) jestem gładziutka jedynie sucha mam skóre wszędzie :) ale możemy sie zamienić hehehe :)

Wesoła kobietko teraz tak juz do końca może byc i lekarz to samo Ci powie :)

qwas - to objawy ciąży te twoje gdybania i watpliwości:) płaczliwość:) wszystko napewno jest ok u mnie tez tak jest piersi czuje w nocy jak wstaję do wc a tak to nie od poczatku tylko sutki wrazliwe były potem mniej ale to normalka bo na poczatku bardziej piersi sa napiete a potem trochę to napiecie spada ciagle piersi w ciązy nie bolą więc się nie stresuj :) nie plamisz dzidzia ostatnio była ok :)

reklama
Do góry