reklama
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
No to co niektóre już są w II trymestrze :-)
A ja nie mogę się doczekać 11
A ja nie mogę się doczekać 11
sylha
mama bliźniakowa
Kresek- gratuluję udanej wizyty, tymbardziej się nie mogę doczekać wtorku
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Kresek ja również gratuluję udanej wizyty. Ale te maluszki rosną
e-stera
Fan(ka)
II trymestr zaczyna się dopiero od 13 tygodnia...tak mi położna tłumaczyła:-)
nanulika ale u Ciebie na suwaku dopiero 10 tydzień i 6 dzień- to do 13 tyg jeszcze trochę
Padam dzisiaj....zaszalałam w kuchni- zrobiłam 60 pierogów ruskich, pasztet sojowy i muffinki
Ale ciuchland boski otworzyli u nas nowy- a jakie cuda dla dzieci-same firmówki-ale się powstrzymałam i jak wsio będzie dobrze w poniedziałek to idę we wtorek zaszaleć- a dostawa akurat ma być.
Cudnie ,że weekend ja ma akurat niepracującytylko mąż cyka wesele ale jadę z koleżanką za miasto na cały dzień
nanulika ale u Ciebie na suwaku dopiero 10 tydzień i 6 dzień- to do 13 tyg jeszcze trochę
Padam dzisiaj....zaszalałam w kuchni- zrobiłam 60 pierogów ruskich, pasztet sojowy i muffinki
Ale ciuchland boski otworzyli u nas nowy- a jakie cuda dla dzieci-same firmówki-ale się powstrzymałam i jak wsio będzie dobrze w poniedziałek to idę we wtorek zaszaleć- a dostawa akurat ma być.
Cudnie ,że weekend ja ma akurat niepracującytylko mąż cyka wesele ale jadę z koleżanką za miasto na cały dzień
Witam nową mamusie:-)
e-stera ale fajnie że masz tak blisko ciuchland u nas niestety nic takiego fajnego nie ma;-) no i smacznego:-)
Ja dopiero wizyte mam początek maja także jeszcze mam troche czasu ale mam myśli że wszystko jest w porządku:-)
e-stera ale fajnie że masz tak blisko ciuchland u nas niestety nic takiego fajnego nie ma;-) no i smacznego:-)
Ja dopiero wizyte mam początek maja także jeszcze mam troche czasu ale mam myśli że wszystko jest w porządku:-)
e-stera
Fan(ka)
Ja to jestem pozytywnie nastawiona i się nie zamartwiam na zapas- wystarczyło mi w pierwszej ciąży- co prawda były powody- ale teraz jest oki i czuję się super i wiem ze będzie dobrze
Dziewczynki na pewno będzie oki- cieszyć się !
Co nas nie zabije, to nas wzmocni.
Dziewczynki na pewno będzie oki- cieszyć się !
Co nas nie zabije, to nas wzmocni.
reklama
Podziel się: