Hej Kochane.
Widzę, że co niektóre to spać nie mogą ;-) Miałam nadzieję, że jak wcześniej odpalę komputer, to nie będę miała dużo do nadrabiania, a tu i tak 2 str.
Ja też nie mogę przestać myśleć o Zilli. Z tego co wyliczyłam, to była chyba w 10 tc, czyli tak jak ja, kiedy też serduszko przestało bić. Teraz też jestem w 10tc, a wczoraj był punkt krytyczny- w poprzedniej ciąży w tym czasie usłyszeliśmy tę straszną wiadomość. Jak powiedziałam o tym mężowi, to aż się zdziwił, że to było tak późno. Zastanawiałam się czy iść w środę na wcześniejszą wizytę, a teraz wiem że pójdę, bo inaczej zwariuję :-(
Nanulika fajnie, że te body masz takie kolorowe. Ja po chrześnicy mam prawie wszystkie białe we wzorki. Jakieś takie mdłe.
Czy któraś z Was, albo znajomych miała ciążę pozamaciczną? Przyjaciółka ma podejrzenie :-( W środę była u gina, żeby potwierdzić ciążę- wg OM powinna być w 5 tc. Macica pogrubiona, szyjka niezmieniona i na USG nie było pęcherzyka. Lekarz powiedział, że albo bardzo wczesna ciąża, albo pozamaciczna. Teraz ma tydzień wyjęty z życia. Następną wizytę ma na wtorek i wtedy może coś się wyjaśni.