reklama
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Elzu też tak myślę jak Mal, że to są Twoje wyniki i możesz z nimi zrobić co chcesz. Nie rozumiem dlaczego je gdzieś wysyłali i teraz musisz za nimi latać. Moim zdaniem powinni z powrotem odesłać je do miejsca, gdzie miałaś je odebrać.
Kurcze stało się coś dziwnego. Przez ostatnie tygodnie ciąży tyłam- przytyłam 2 kg. Nawet gin powiedział, że jak tak dalej pójdzie no na porodówkę mnie wturlają ;-) Dzisiaj stanęłam na wagę, a tam 1 kg gdzieś uciekł Jest to tym bardziej dziwne, że ostatnie dni, jak byłam u teściów to tylko jadłam i leżałam
Kurcze stało się coś dziwnego. Przez ostatnie tygodnie ciąży tyłam- przytyłam 2 kg. Nawet gin powiedział, że jak tak dalej pójdzie no na porodówkę mnie wturlają ;-) Dzisiaj stanęłam na wagę, a tam 1 kg gdzieś uciekł Jest to tym bardziej dziwne, że ostatnie dni, jak byłam u teściów to tylko jadłam i leżałam
e-stera
Fan(ka)
Witam w ten pochmurny dzień...ale humor dopisuje za to ;-)
Na 15 do pracy śmigam a teraz objadam się kartaczami.....wczoraj robiłam kluski śląskie
Jakoś od 2 dni chodzą za mną pierogi, knedle, kluski ,leniwe-na słodko , na słono....aby mącznei makarony z dodatkami....mniam mogłabym cały dzień jeść
nikita waga zepsuta u ginka hehehe
Na 15 do pracy śmigam a teraz objadam się kartaczami.....wczoraj robiłam kluski śląskie
Jakoś od 2 dni chodzą za mną pierogi, knedle, kluski ,leniwe-na słodko , na słono....aby mącznei makarony z dodatkami....mniam mogłabym cały dzień jeść
nikita waga zepsuta u ginka hehehe
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Estera, ale jak się w domu ważyłam to też było + 2 kg... :-)
sasanka1
Fanka BB :)
Hej
ja tez sie przywitam ale jakos nie mam dzis natchnienia i humoru do pisania chyba przez pogode
ja mam takie zachcianki ze ciagle jjem w spodnie juz sie nie mieszcze brzuch mi jakos tak napecznial ze moj tesc stwierdzil ze 6 miesiac jak mnie na kamerce zobaczyl
jutro wizytuje trzymajcie kciuki jakbym sie juz nie odezwala do jutra
ja tez sie przywitam ale jakos nie mam dzis natchnienia i humoru do pisania chyba przez pogode
ja mam takie zachcianki ze ciagle jjem w spodnie juz sie nie mieszcze brzuch mi jakos tak napecznial ze moj tesc stwierdzil ze 6 miesiac jak mnie na kamerce zobaczyl
jutro wizytuje trzymajcie kciuki jakbym sie juz nie odezwala do jutra
e-stera
Fan(ka)
To schudłaś.....są powody do radości........
Ja z a to z 3kg na minusie nie przybrałam jeszcze nic ale te z już nie schudłam
Ja z a to z 3kg na minusie nie przybrałam jeszcze nic ale te z już nie schudłam
pola.
Fanka BB :)
Dziewczynki, ja juz jestem po wizycie u nowej gin. Mam cudowna lekarke!!!!!! W końcu czuje sie zaopiekowana! Dostałam skierowanie na niezbędne badania, w tym USG. Dziś mi tez zrobiła szybkie usg, które trwało dosłownie chwile. Nie mierzyla dzidziusia, sprawdzała tylko czy serduszko bije. I bije strasznie ruchliwy był Maluszek! Widać było jak podskakuje. To było niesamowite. Na USG z pomarami umowilam sie na 4go maja ale jeśli sie zwolni miejsce to bede chciała przełożyć na wcześniej.
Happy
Happy
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Pola no to super. Zaufanie i poczucie bezpieczeństwa jest bardzo ważne, więc cieszę się, że w końcu trafiłaś na kogoś takiego. Ja się cały czas zastanawiam czy iść w następną środę na wizytę. Czy usg co 2 tyg to nie za często?
Schudłam :-) i się raduję ;-) aż na tę okoliczność kupiłam sobie mini pizzę a teraz mnie zemdliło
Schudłam :-) i się raduję ;-) aż na tę okoliczność kupiłam sobie mini pizzę a teraz mnie zemdliło
e-stera
Fan(ka)
Dziewczynki , mocno Wam się biust powiekszył?
Bo ja to już dwa staniki odłożyłam.....z C na D mi wzrosło.ale w pierwszej ciąży było to samo...........ja nie narzekm, a małż tym bardziej......;-)A i już coraz mniej bolą:-).
Dobra, spadam do pracy,miłego popołudnia ;-)
Bo ja to już dwa staniki odłożyłam.....z C na D mi wzrosło.ale w pierwszej ciąży było to samo...........ja nie narzekm, a małż tym bardziej......;-)A i już coraz mniej bolą:-).
Dobra, spadam do pracy,miłego popołudnia ;-)
reklama
hej dziewczyny u mnie rutyna , wyro i odliczanie dni do usg. mam pytanie, bo ciągle czytam, ze zaparcia to norma a u mnie jest wręcz odwrotnie i czasami , niezbyt często ale jednak doskwiera mi lekka biegunka :/ czy to normalne??? macie coś takiego????
pola wspaniale, że maluszek podskakiwał super wizyta
za mą chodzi niezdrowa pizza albo jakaś porządna gęsta zupa warzywna a piersi nie bolą tylko na środku brodawki są ciągle gorące i bardzo tkliwe ...
pola wspaniale, że maluszek podskakiwał super wizyta
za mą chodzi niezdrowa pizza albo jakaś porządna gęsta zupa warzywna a piersi nie bolą tylko na środku brodawki są ciągle gorące i bardzo tkliwe ...
Podziel się: