ulala
Fanka BB :)
Sylha - nie zazdroszczę ci tego tulenia przez sam fakt tulenia juz zle sie człowiek czuje a ja od pogody zauwazyłam że jak jest taka deszczowa pogoda to ja nie mogę chodzic bo tak mi slabo dwie kawy wypiłam rano co pomogło sie wypróżnić super a cisnienie mialam 126/65 puls 75 zazwyczaj mam 135/75
Nanulika - najlepiej jak jakikolwiek lekarz to oceni my nie jesteśmy lekarzami więc ciężko o opinie czasem wychodzi cos ale nie jest o od razu szkodliwe dla nas i dzidzi myślę że leki dostaniesz na bakterie mnie ostatnim razem mocz wyszedł dobrze tylko kazął więcej pic bo byl 1030 i miałam liczne moczany ale powiedział że to nie jest nic złego to jakieś związki mineralne .
przed następną wizytą mam mocz i morfologię zrobić .
Nanulika - najlepiej jak jakikolwiek lekarz to oceni my nie jesteśmy lekarzami więc ciężko o opinie czasem wychodzi cos ale nie jest o od razu szkodliwe dla nas i dzidzi myślę że leki dostaniesz na bakterie mnie ostatnim razem mocz wyszedł dobrze tylko kazął więcej pic bo byl 1030 i miałam liczne moczany ale powiedział że to nie jest nic złego to jakieś związki mineralne .
przed następną wizytą mam mocz i morfologię zrobić .