reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Dziewczyny, ależ piszecie ;-)

Anka, zabka - bardzo mi przykro, trzymajcie się cieplutko :* Smutne to wiadomości.

qwas - no proszę, u mnie wg USG też zapłodnienie było 4 marca :-)

Pogoda u nas całkiem miła, słońce świeci tylko trochę zimnawo. Ja się za to średnio czuję, mam nadzieję, że się nie zaraziłam od mojego TZta. I od wczoraj mnie muli na pusty żołądek, choć jeszcze nie jest to na tyle silne, bym gnała do kibelka ;) Dopadło mnie też zatwardzenie, więc dziś kiszona kapusta idzie w ruch :-)

witam
i kolejna przykra wiadomosc zabko trzymaj sie :(

ja o dziwo troche lepiej .... i nawet cos wiecej jem hehehe ale moze dlatego ze u mamy jestem i nie musze sama gotowac ...

Hej dziewczyny :)
ja przyspieszyłam swoje USG bo nie mogłam się doczekać!!
Dzisiaj widziałam dzidzie, serduszko ładnie biło i mierzy już całe 2cm :-D ale jestem szczęśliwa.

Później na wątek wkleję zdjęcie;-)
aaa i suwaczek muszę zmienić bo jednak to już 8tyd :)

Zabko - dla twojego aniołka
[*] :-(

nikita
- może nie będzie tak źle i jeszcze coś się z ta praca zmieni

dreddka - kurcze, ze tez musiało się to ciebie to przyczepić:no: mam nadzieję, że szybko uda się zaleczyć, a tymi facetami to tak czasami jest, w ogóle kobiet nie rozumieją;-)

elzu - mi się wydaje, że powinno się liczyć od OM bo zazwyczaj na każdym usg jest inny wiek ciąży, który wyliczany jest na podstawie wymiarów dziecka, a przecież są różne dzieci mniejsze

gochaa
- kciuki za jutro zaciśnięte!

Olinkaa, sanns
- gratuluje udanych wizyt:-)

zabko - wspolczuje i pale swiatelko dla twojego aniolka (***)

u mnie chorob ciag dalszy dziewczyny nie daje rady wrocilam z pracy bo musialam dzis isc do roboty biagunka non stop doszly wymioty i goraczka mam rota wirusa sponiewierala mnie ta choroba jutro nigdzie nie ide siedze w domu moj M ma to samo co ja tylko Julka sie dzielnie trzyma dzis ja oddalismy do opiekunki bo nie dajemy rady ledwo zipimy

sory ze nie odpisuje kazdej z osobna ale nie mam sily :(

boje sie az co z dzidzia czy ma sie dobrze lecze sie domowymi sposobami banany i cola rozgazowana moze macie jakies inne przepisy zdrowiejace to mile widziane :)

Ja mam lekarstwo na takie "dziadostwo". Rosnie u mnie na parapecie. Jest to żyworódka pierzasta. Ma działanie wirusobójcze, grzybobójcze i mase innych. nie wiem czy pomogłaby akurat na Twoją przypadłość, ale u mnie "wirusówki" trwają dzień, gdy u innych ok. 3 dni.

reklama
Do góry