reklama
Elzu
Fanka BB :)
Witam sie i ja, nie mam czasu nadrobic wszystkiego od wczoraj :/ tak duzo piszecie
Mam pytanie.. wg miesiaczki mam taki tydzien jak na suwaczku, wg pierwszego USG wychodzi jakby tydzien krocej, to skoro mam isc na USG genetyczne w 12-13tyg, to wg miesiaczki, czy wg USG?
zabka, bardzo mi przykro trzymaj sie kochana [']
Mam pytanie.. wg miesiaczki mam taki tydzien jak na suwaczku, wg pierwszego USG wychodzi jakby tydzien krocej, to skoro mam isc na USG genetyczne w 12-13tyg, to wg miesiaczki, czy wg USG?
zabka, bardzo mi przykro trzymaj sie kochana [']
Anka, żabka tak bardzo mi przykro Niech wasze aniołki nad Wami czuwają..
Ulala życzę udanej wizyty.
Ja się czuję okej nawet od kilku dni mdłości jako takich nie mam tylko wczoraj po jedzeniu z mcDonalda było mi o dziwo bardzo źle.. A tak to tylko ból piersi i zgaga od czasu do czasu..
A właśnie mam pytanie bo czasami mam zółty śluz czy to źle ?? Bo ogólnie to mam go baardzo dużo przeważnie jest przeźroczysty ale od kilku dni zauważyłam również żółty. Martwię się .. Jutro mam wizytę to zapytam się ginki o co chodzi..
Ulala życzę udanej wizyty.
Ja się czuję okej nawet od kilku dni mdłości jako takich nie mam tylko wczoraj po jedzeniu z mcDonalda było mi o dziwo bardzo źle.. A tak to tylko ból piersi i zgaga od czasu do czasu..
A właśnie mam pytanie bo czasami mam zółty śluz czy to źle ?? Bo ogólnie to mam go baardzo dużo przeważnie jest przeźroczysty ale od kilku dni zauważyłam również żółty. Martwię się .. Jutro mam wizytę to zapytam się ginki o co chodzi..
Elzu mi tez powiedzial lekarz ze mam tydzien krócej niz z miesiaczki, czyli u nas wychodzilo by ok 4 marca zaplodnienie co jest dla nas smieszná sytuacjá bo akurat mielismy goscia i jedyne przytulanko od 1 marca do 8 marca bylo na szybko w heh lazience
gochaa ja mam czasami zóltawy ale wszystko jest ok.
ulala trzymam kciuki za wizyte
gochaa ja mam czasami zóltawy ale wszystko jest ok.
ulala trzymam kciuki za wizyte
reklama
Podziel się: