reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

zabka bardzo mi przykro :*

u mnie mdlosci przeszly, tzn chyba ale puki co zostala niechec do wielu produktow. za oknem slonko a ja jak zwykle w wyrku do wieczora ...

reklama
Witam sie i ja, nie mam czasu nadrobic wszystkiego od wczoraj :/ tak duzo piszecie :)

Mam pytanie.. wg miesiaczki mam taki tydzien jak na suwaczku, wg pierwszego USG wychodzi jakby tydzien krocej, to skoro mam isc na USG genetyczne w 12-13tyg, to wg miesiaczki, czy wg USG?

zabka, bardzo mi przykro :( trzymaj sie kochana [']

Anka, żabka tak bardzo mi przykro :( Niech wasze aniołki nad Wami czuwają..
Ulala życzę udanej wizyty.
Ja się czuję okej nawet od kilku dni mdłości jako takich nie mam tylko wczoraj po jedzeniu z mcDonalda było mi o dziwo bardzo źle.. A tak to tylko ból piersi i zgaga od czasu do czasu..
A właśnie mam pytanie bo czasami mam zółty śluz czy to źle ?? Bo ogólnie to mam go baardzo dużo przeważnie jest przeźroczysty ale od kilku dni zauważyłam również żółty. Martwię się ..:( Jutro mam wizytę to zapytam się ginki o co chodzi..

Elzu mi tez powiedzial lekarz ze mam tydzien krócej niz z miesiaczki, czyli u nas wychodzilo by ok 4 marca zaplodnienie co jest dla nas smieszná sytuacjá bo akurat mielismy goscia i jedyne przytulanko od 1 marca do 8 marca bylo na szybko w heh lazience :D:D

gochaa ja mam czasami zóltawy ale wszystko jest ok.

ulala trzymam kciuki za wizyte :)

Żabka - przykro mi, trzymaj się. Czy jakiś inny lekarz potwierdził diagnozę?

Dreddka - podziwiam. Ja siedzę w pracy i czekam aż skończę robotę:(

Mam nadzieje że to nic poważnego trochę poczytałam i być moze jest to jakaś infekcja grzybiczna..:baffled: Zobaczymy
Elzu na pewno dam znać :) Mam jutro wizytę na 9:15 Trzymajcie kciuki !!

reklama
żabeczko trzymaj się i jak tu iść na wizytę spokojnie :( strach takie wiadomości nie fajne to juz 3 aniołek a ja byłam takiej nadzieji że na naszym wątku nie będzie takich przykrych wiadomości .

Do góry