reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

witam

u mnie mdłości ustąpiły, czasem coś tam mnie jeszcze zemdli delikatnie, ale już nie wiszę nad kibelkiem.

pogodę mam paskudną, od samego rana deszcz tłucze mi się po parapetach. i sobotnie mycie okien poszło na marne, bo już całe wychlapane ...

nanulika, ale mnie rozśmieszyłaś z tymi wycieraczkami hehe - ale takie są dylematy młodych kierowców :)
ja uwielbiam jazdę samochodem, zresztą lubiłam to jeszcze zanim zaczęłam jeździć - jakoś wiedziałam, że mi się będzie podobać :)

reklama
dziewczynki to ktore spodziewaja sie blizniakow bo ja nie ejstem bardzo nabiezaco wiedzialam o loli i sylha .... musz uzupelnic w liscie noi teraz widze lorata tez

a co do bliźniaków, to cały czas mam przed oczami moją sąsiadkę - z mojego pokoju miałam widok na jej balkon
mieli 2 bliźniaków i córkę zaraz rok później, jej mąż żołnierz, więc mało bywał w domu, daleko od rodziny, bo jak to w wojsku przeprowadzili się z drugiego końca Polski, a to była jeszcze era pieluch tetrowych - nigdy nie zapomnę, jak wszystkie sznurki na balkonie obwieszała tymi pieluchami i to tak średnio co drugi dzień - ale dała sobie radę :)
mówią, że wszystko to kwestia zorganizowania

a, zapomniałam napisać - śniło mi się dzis, że urodziłam córkę
w sumie to jej dobrze nie widziałam, bo była tak ciasno pozawijana w jakiś kocyk
i ciągle o niej zapominałam, raz ją zostawiłam na noc przed blokiem w wózku, żeby pospała na świeżym powietrzu, ale rano nie chciało mi sie po nią iść i wieczorem już się zaczęłam martwić, ale wtedy kolega napisał mi, że ma ją u siebie. później położyłam ją w moim pokoju (mieszkałam u rodziców :eek:) i za kilka godz jej szukałam, a mama powiedziała mi, że śpi w szafie ... i tak ciągle ją gubiłam ...

Nanulika- ale dzidzia już dawno Ci się zagnieździła:-D

wiem właśnie:p ale we wtorek byłam i nadal mi gin kazała brać tą wit E:)

witam

u mnie mdłości ustąpiły, czasem coś tam mnie jeszcze zemdli delikatnie, ale już nie wiszę nad kibelkiem.

pogodę mam paskudną, od samego rana deszcz tłucze mi się po parapetach. i sobotnie mycie okien poszło na marne, bo już całe wychlapane ...

nanulika, ale mnie rozśmieszyłaś z tymi wycieraczkami hehe - ale takie są dylematy młodych kierowców :)
ja uwielbiam jazdę samochodem, zresztą lubiłam to jeszcze zanim zaczęłam jeździć - jakoś wiedziałam, że mi się będzie podobać :)

no tak, kierowców to śmieszy a nas laików przeraża:p póki co nie pada:D

niezłe sny sunovia:p

mi na 1 czy 2 jeździe instruktor mówi gdzieś na mieście: ale ten samochód ma więcej biegów, niż 3 :-D
a ja się bałam zmienić na wyższy, bo widziałam, że za jakieś 400 - 500! m będę musiała redukować hehe

Ja też na początku sie gubiłam z wycieraczkami- zaczęłam kurs w listopadzie robić więc deszcze, śniegi ahhha.
6 kwietnia egzamin number 2- mam nadzieje , że ostatni:-D:-D:-D.

To prawda pogoda dziś zmulaszcza- Alnek spi nadal.........ja też się zdrzęmnełam ok 1 godz.Jestem niskociśnieniowcem i brakuje mi kawy- ale sam jej zapach mnie odstręcza-bleeeeee.Piję czerwoną herbatę-ale to nie to

Mój mąż też czasem mrożonakch jedzie bo są takie dni że nie dam rady gotowac.
Synek na szczęście chodzi do przedszkola więc ma obiadek i podwieczorek..w domu już tylko kolacja

Jeszcze do końca 3 miesiąca i miną mdłości-oby

Mną szarpie bezprzerwy jak tylko wejde do kuchni to mam dość. Dziś pierwszy raz zwymiotowałam i teraz nie mam ochoty na nic nawet głodna nie jestem, a musze robić obiad córce. Przy pierwszej ciąży nie miałam takich problemów raz tylko mi się zadarzyło wylądować w wc. Nie mam ochoty na nic najlepiej to bym się położyła no ale nie moge.

Ja dziś wróciłam przed 10 od lekarza i położyłam się dalej spać;-) Wstałam godzinkę temu. Ale zasłaniam się tym, że dziś idę na nockę do pracy, więc muszę się porządnie wyspać w dzień.
Zauważyłam również, że w ciąży jestem strasznie roztargniona. Dużo rzeczy zapominam, gubię co nigdy nie zdarzało mi się wcześniej.

reklama
Ja dziś wróciłam przed 10 od lekarza i położyłam się dalej spać;-) Wstałam godzinkę temu. Ale zasłaniam się tym, że dziś idę na nockę do pracy, więc muszę się porządnie wyspać w dzień.
Zauważyłam również, że w ciąży jestem strasznie roztargniona. Dużo rzeczy zapominam, gubię co nigdy nie zdarzało mi się wcześniej.

kobiety w ciąży chyba nie mogą na nocki pracowac?

Do góry