reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Sylha wspaniale, ze malenstwa majá sie dobrze :)

nanulika ja uwielbiam blogi o wystroju wnétrz, ja jestem fotografem amatorem choc moj Ki rodzice namawiajá abym wyslala jakies swoje zdjecia na konkurs, puki co to moje wielkie hobby.

Lola czekam na wiesci :)

nikita
hah dobry zart z tym tlustym powietrzem :D ja puki co kilo na minusie, totalnie nie mam apetytu a do tego stres ...

a ja znow spalam nie ciekawie :/ wczoraj rozmawialam z rodzicami na skype'a i trudno mi nie powiedziec im prawdy. postanowilismy ze po poniedzialkowym usg powiem jak sié sprawy majá ...
dzis do 19 caly dzien lezenia, wolalabym polatac z odkurzaczem czy wyskoczyc z aparatem do centrum ale zauwazylam ze troche ruchu i znow zaczyna mnie lekko pobolewac brzuch i przechodzi jak sie poloze. apetytu nie mam ale zaraz skoczé sobie zrobic wiosenne kanapki :)
heh a do tego mam wielká ochoté na sex, serio dziewczyny jak nigdy, nie wiem czy tak dziala ten progesteron ale sama siebie nie poznaje. a moze zakaz tak na mnie dziala :/

dziewczyny czy wam tez mocno wypadajá wlosy? u mnie niestety tak :/

Na wypadanie włosów bardzo dobry jest preparat Wax Henna. Jest naprawdę skuteczny, polecany również dla osób po chemioterapii. I nie jest drogi. Oto link na ceneo:
Henna Treatment Wax 0dżywcza maseczka do włosów Natural Classic - Ceneo.pl

Lola- :-D:-D:-D:-D:-D:-D super!!!!! Uczucia nieziemskie prawda?!?!? Zgredzik też tak miała a jak poszła na następną wizytą to oba już po łeb łeb szły! I jak się czujesz podwójna mamusiu?!?!?

Byłam w takim szoku , ze aż się poplakakam bo przecież ostatni 1,5 tyg temu było widać tylko jedna dzidzie:) a dziś taka niespodzianka :) dziewczyny ja jestem po IVF i miałam podane 2 zarodki ale myślałam , ze tylko jeden się przyjął . Teraz to juz na pewno będę rodzic w Polsce. Wszystko się u nas przewroci do góry nogami bo przecież gdzie ja sama w UK z dwójka dzieci ...;)

Lola mam dwie kumpele co majá blizniaczki i super sobie radzá a do tego majá jeszcze po jednej starszej córce :) gdzie bylas na usg? bardzo sie cieszé z Twoich 2 serduszek :D

Qwas - No ja się bardzo cieszę i oby przetrwały oba bo na tym etapie jeszcze jeden może się wchlonac. Byłam na Early pregnancy unit na Tooting. Jak będziesz chciała iść to pamiętaj ze rano miedzy 8.30-11. Byłam 5 w kolejce i po jakieś godz weszlam. Sklamalam we wniosku ze wczoraj plamilam i ze brzuch mnie bóli i zrobili USG. Wieczorkiem wkleje zdjęcia . Idź koniecznie do GP po skierowania na badania i USG w 12 tyg.

Lola-:-D, będzie dobrze i nic się nie wchłonie!!!!! Kiedy idziesz na kolejną wizytę?!? Mi gin powiedział, żębym przyszła w 12 tc, wiadoma jak coś nie tak to wcześniej.

Dostałam pełną torbę próbek, płyt ulotek...i kupony rabatowe na kosmetyki dla dzidzi w rossmanie, ale tylko w maju do wykorzystania:crazy:, ale coś tam wymyśle

Hej dziewczyny !! Ja już po wizycie opis na wątku wizytowym :)

Lola gratulację !! Super że tyle bliźniaków będziemy mieli w listopadzie :D

ech widzisz , ja bylam na Early Pregnant na hounslow, bo mam nardzo blisko i najpierw kazali czekac 4 h na pogotowiu a potem mimo krwawienia i bolu kazali przyjsc na drugi dzien :/ no ale teraz najwazniejsze zeby wszystko bylo dobrze :)

gochaa cudownie :D u mnie tez pokazalo ze 6 tydz i 4 dzien ale nasze malenstwo ma dopiero 2,2 mm :/ cos male w porownianiu z Waszym :/ kurcze :/

Heja dziewczyny

witam sie i ja z Wami wychodzi na to że jestem listopadówka :)
u lekarza jeszcze nie potwierdzone

mam 18 miesieczna coreczke Julie i teraz czekamy z mezem na drugie malenstwo

reklama
Do góry