nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
nikita przepraszam za nie dopisanie... napisz na tamtym watku kiedy masz termin to z mila checia to zrobie
Pisałam już o tym na tamtym wątku. Jest to na pierwszej stronie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nikita przepraszam za nie dopisanie... napisz na tamtym watku kiedy masz termin to z mila checia to zrobie
Sylha wspaniale, ze malenstwa majá sie dobrze
nanulika ja uwielbiam blogi o wystroju wnétrz, ja jestem fotografem amatorem choc moj Ki rodzice namawiajá abym wyslala jakies swoje zdjecia na konkurs, puki co to moje wielkie hobby.
Lola czekam na wiesci
nikita hah dobry zart z tym tlustym powietrzem ja puki co kilo na minusie, totalnie nie mam apetytu a do tego stres ...
a ja znow spalam nie ciekawie :/ wczoraj rozmawialam z rodzicami na skype'a i trudno mi nie powiedziec im prawdy. postanowilismy ze po poniedzialkowym usg powiem jak sié sprawy majá ...
dzis do 19 caly dzien lezenia, wolalabym polatac z odkurzaczem czy wyskoczyc z aparatem do centrum ale zauwazylam ze troche ruchu i znow zaczyna mnie lekko pobolewac brzuch i przechodzi jak sie poloze. apetytu nie mam ale zaraz skoczé sobie zrobic wiosenne kanapki
heh a do tego mam wielká ochoté na sex, serio dziewczyny jak nigdy, nie wiem czy tak dziala ten progesteron ale sama siebie nie poznaje. a moze zakaz tak na mnie dziala :/
dziewczyny czy wam tez mocno wypadajá wlosy? u mnie niestety tak :/
Lola- super!!!!! Uczucia nieziemskie prawda?!?!? Zgredzik też tak miała a jak poszła na następną wizytą to oba już po łeb łeb szły! I jak się czujesz podwójna mamusiu?!?!?