reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Mi gin poleciła witaminki pregna plus - są małe, łatwe do połknięcia. A dziś kobitka w aptece mi powiedziała, że ostatnio bardzo dużo kobiet je kupuje, bo najlepiej je tolerują i mają opinię bardzo dobrze skomponowanych. Nie należą, niestety, do tanich, dziś za 30 kaps zapłaciłam 45 zł. W necie są tańsze - ok 30 zł.

My jeszcze nikomu nie mówiliśmy, zanim nie zobaczę serduszka nie chcę się chwalić. Choć moja mama ostatnio non stop nawija mi o tym, co to się ze mną dziać będzie w i po ciąży :szok: A nic jeszcze nie wie!
Rodzicom się powiedzieć później (zagmatwana sytuacja z nimi, nie chcę się stresować). Jeśli uda mi się wbić na USG przed świętami to może teściowie dowiedzą się w święta, decyzja należy do mojego TZta.
Ode mnie wiedzą tylko 3 najlepsze, zaufane kumpele. Reszta znajomych dowie się w swoim czasie.

Kolejna bezsenna nocka..

Ostatnia edycja:
Ostatnio edytowane przez Mal_ : Dzisiaj - 04:21

UUUU..... naprawdę bezsenna nocka:/

ja wstałam o 6 ale z pomocą budzika:) rysuję,dokańczam projekt bo ok 13 ma wpaść moja siostra ( jest w PL tylko do soboty) a Mój S. idzie na 15 na spotkanie z naszym klientem....

Miłego dzionka:)
ja mam zamiar jeszcze dziś do fryzjera się udać:)))

Gochaa

Trzymam kciuki za wizytę!!!

Ostatnia edycja:
nanulika oo, co projektujesz?? Też projektuję, jestem architektem, dłubię sobie trochę ;) A nocka oj tak, bezsenna, nadrabiałam zaległości pracowe do 5:30, po czym zasnęłam nie bez trudu i wstałam o 8. Myślałam, że w ciąży się śpi i śpi, a ja senna to jestem o 21-22, budzę się po północy i mogę zapomnieć o spaniu!

hehe:) ja jestem niespełnionym architektem a mój konik to wnętrza:) Nie dostałam się na architekturę i skończyłam Mechaniczno Energetyczny:p Ale dzięki pracy (kier. działu inwestycji i utrzymania budynków) i Mojemu S. który jest architektem troszkę w tym siedzę.... nauczył mnie warsztatu i razem robimy projekty wnetrz - do końca roku mamy zamiar założyć firmę (zbieramy na oprogramowanie, robimy stronkę.....). On woli czystą architekturę i taką na codzień się zajmuje a wnętrza to tak przeze mnie:p

Wesoła.Kobietka no to dość często co 2 tyg troche kaski pojdzie ale jak ma być dobrze to trzeba nie ma innego wyjścia:-)
Fajnie 3D sama bym poszła. w poprzedniej ciąży byłam na badaniu przyzierność karkowa i już było widać że to będzie dziewczynka. Potem bylismy na właśnie 3D ale zapłaciliśmy 300zł teraz nie wiem chyba bym już nie poszła szkoda mi troche tej kaski.

We wtorek ide do fryzjera bo juz nie moge patrzec na moje włosy jakoś mi się nie układają:no:

reklama
Hej Mamusie.
Pisałyście wcześniej o poczuciu humoru waszych lekarzy. To ja opowiem co mi wczoraj lekarz powiedział, jak okazało się, że od ostatniej wizyty przytyłam 1,5 kg.
Zdziwiłam się troszkę tym faktem i powiedziałam, że wcale dużo nie jem. Lekarz zapytał się gdzie mieszkam i stwierdził, że nic dziwnego, że przybrałam mimo, że mało jem. W mojej okolicy wiele pacjentek tyje, ponieważ jest "tłuste powietrze". Uwierzcie mi, że powiedział to tak serio, że w pierwszym momencie mu uwierzyłam :zawstydzona/y:

Ps. dopiszecie mnie do listy przyszłych mam bo nadal mnie tam nie ma :-(

Do góry