reklama
Moni-ka
Fanka BB :)
Zazdroszczę wam dziewczyny tych objawów
U mnie tylko lekkie kłucie jajników od czasu do czasu,a piersi bolą tylko gdy je dotykam.
Żadnych mdłości,metalicznego posmaku,zmian apetytu,nic.
dzisiaj byłam na badaniu progesteronu,bo coś ostatnio o tym pisałyście,i tak chciałam sprawdzić jak to jest u mnie
U mnie tylko lekkie kłucie jajników od czasu do czasu,a piersi bolą tylko gdy je dotykam.
Żadnych mdłości,metalicznego posmaku,zmian apetytu,nic.
dzisiaj byłam na badaniu progesteronu,bo coś ostatnio o tym pisałyście,i tak chciałam sprawdzić jak to jest u mnie
Ostatnia edycja:
sylha
mama bliźniakowa
Monika- jeszcze przyjdą i jeszcze będziesz ich miała po uszy;-)
Moni-ka
Chciałabym.
Tak sobie przypominam jak to było w ciąży z Oliwką,ale też chyba nie miałam żadnych objawów.
Jedyne co pamiętam to lekki ból pleców na początku,i raz mnie głowa bolała,i to chyba tyle.
Tak sobie przypominam jak to było w ciąży z Oliwką,ale też chyba nie miałam żadnych objawów.
Jedyne co pamiętam to lekki ból pleców na początku,i raz mnie głowa bolała,i to chyba tyle.
Elomelo
Ja na razie zupełnie nic.
Ale człowiek durny ... Jak w poprzednich miałam "metal" w ustach, ale to taki, że masakra, to narzekałam.
Teraz jak nie mam to tez narzekam.
Człowiek chyba podświadomie szuka potwierdzenia, że to prawda, że nie pomyłka ...
Ale człowiek durny ... Jak w poprzednich miałam "metal" w ustach, ale to taki, że masakra, to narzekałam.
Teraz jak nie mam to tez narzekam.
Człowiek chyba podświadomie szuka potwierdzenia, że to prawda, że nie pomyłka ...
Ostatnia edycja:
sylha
mama bliźniakowa
No to ja Wam tego nic baaaardzo zazdroszczę!!!!!Choć z drugiej strony to się cieszę, bo wiem, że jestem w ciąży no i dogodzić tu babie;-)
Elomelo
Ja nie mam @, test c. pozytywny, test hcg - pozytywny, więc chyba wsio OK.
Do tego miałam postanowienie na Wielki Post - odmówić sobie słodkości. Wszystko było OK, aż pewnego razu - jak rzuciłam się na słodkie to wstyd.
A teraz - właśnie wyskoczyłam do sklepu i kończę wchłaniac czekolade.
Objawy znaczące ...
A wczoraj umyłam około 20 okien, wyprałam, wyprasowałam i powiesiłm firany w większości okien. Takiego miałam POWERA
Do tego miałam postanowienie na Wielki Post - odmówić sobie słodkości. Wszystko było OK, aż pewnego razu - jak rzuciłam się na słodkie to wstyd.
A teraz - właśnie wyskoczyłam do sklepu i kończę wchłaniac czekolade.
Objawy znaczące ...
A wczoraj umyłam około 20 okien, wyprałam, wyprasowałam i powiesiłm firany w większości okien. Takiego miałam POWERA
Elomelo
elomelo - bolą mnie piersi, brzuch jak na okres, metaliczny posmak od 3 dni i słaby apetyt. to moja pierwsza ciąża, więc przyglądam się sobie uważnie i wychwytuję każdy objaw
Moja 4, ale przy każdej takie same obawy, obserwacje, oczekiwanie ... Jakby znowu pierwszy raz ... NIESAMOWITE!
reklama
sylha
mama bliźniakowa
No ja też miałam zakaz mycia okien- chodzi o to żeby się nie naciągać!!!
Podziel się: