reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

elomelo - bolą mnie piersi, brzuch jak na okres, metaliczny posmak od 3 dni i słaby apetyt. to moja pierwsza ciąża, więc przyglądam się sobie uważnie i wychwytuję każdy objaw

reklama
Zazdroszczę wam dziewczyny tych objawów
U mnie tylko lekkie kłucie jajników od czasu do czasu,a piersi bolą tylko gdy je dotykam.
Żadnych mdłości,metalicznego posmaku,zmian apetytu,nic.

dzisiaj byłam na badaniu progesteronu,bo coś ostatnio o tym pisałyście,i tak chciałam sprawdzić jak to jest u mnie

Ostatnia edycja:
Chciałabym.
Tak sobie przypominam jak to było w ciąży z Oliwką,ale też chyba nie miałam żadnych objawów.

Jedyne co pamiętam to lekki ból pleców na początku,i raz mnie głowa bolała,i to chyba tyle.

Ja na razie zupełnie nic:szok:.
Ale człowiek durny ... Jak w poprzednich miałam "metal" w ustach, ale to taki, że masakra, to narzekałam.
Teraz jak nie mam to tez narzekam.
Człowiek chyba podświadomie szuka potwierdzenia, że to prawda, że nie pomyłka ...

Ostatnia edycja:
No to ja Wam tego nic baaaardzo zazdroszczę!!!!!Choć z drugiej strony to się cieszę, bo wiem, że jestem w ciąży:-D no i dogodzić tu babie;-)

Ja nie mam @, test c. pozytywny, test hcg - pozytywny, więc chyba wsio OK.
Do tego miałam postanowienie na Wielki Post - odmówić sobie słodkości. Wszystko było OK, aż pewnego razu - jak rzuciłam się na słodkie to wstyd.
A teraz - właśnie wyskoczyłam do sklepu i kończę wchłaniac czekolade:rofl2:.
Objawy znaczące ...

A wczoraj umyłam około 20 okien, wyprałam, wyprasowałam i powiesiłm firany w większości okien. Takiego miałam POWERA

elomelo - bolą mnie piersi, brzuch jak na okres, metaliczny posmak od 3 dni i słaby apetyt. to moja pierwsza ciąża, więc przyglądam się sobie uważnie i wychwytuję każdy objaw

Moja 4, ale przy każdej takie same obawy, obserwacje, oczekiwanie ... Jakby znowu pierwszy raz ... NIESAMOWITE!

Elomelo :) ja w 5 ciązy z tym że ty masz tą przewagę i szczęście że masz je wszystkie przy sobie a ja mam 3 aniołeczki ,uważaj z tym myciem okien :) ja totalny zakaz mam czegokolwiek a ty hotel chyba wysprzątałaś :)

reklama
Do góry