reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

nanulika heh dobry ten humor :)

ja swoich piersi tez juz prawie nie czuje, sá wieksze i pelniejsze ale tylko brodawki mam bardzo czule.

posprzatalam w domku i zaraz moge sie wybrac na dlugi spacer, siedzenie w domu mimo malego jedzenia zle wplywa na mojá wagé :/

reklama
No to i ja się witam :-)

Byłam dzisiaj na badaniach udało mi się nawet jakieś zakupy machnąć, ale nie pytajcie jakim tempem latałam pomiędzy regałami:baffled:, na każdym stoisku jak na chwilę stanęłam to już mi się dźwigało:eek::szok:

uff mnie na szczescie mdlosci omijajá, mam za to bardzo metalicznego kapcia w buzi caly czas, K mówi, ze zionie ode mnie miedziá na kilometr ...

Hej
Wczoraj miałam ból brzucha i dziś pojechałam do lekarza dostałam utrogest 2 tabletki 3 razy dziennie. Za tydzień kolejna wizyta. Widziałam pecherzyk ale dostałam liche zdjęcie i na nim nic nie widać. Trzymam kciuki za resztę.

Andziak0307 - Ojojojojoj. Chyba znalazłam jakiegoś bliźniaka duchowego. Już zwróciłam wczesniej uwagę, że jesteś w czwartej ciąży (jak i ja), ale gdy przeczytałam kiedy miałaś ostatnia @, to juz mi oczy z orbit wyskoczyły. Moja ostatnia też 11.02.2012r.

Anka 26,07 Dobrze, że wszystko w porządku, ciesze się:)

Sory, że drugi post, ale myślałam, ze wskoczy mi w pierwszy :(

Witam dziewczyny ;-) Ja dzisiaj rano pojechalam do pracy zawieźć zwolnienie i porozmawiać z dyrektorami... Musiałam im w końcu powiedzieć o ciąży, no i poinformmować ich, że nie wiem kiedy wrócę. Bardzo bym chciała za te 2 tygodnie po L4 wrócić chociaż do końca maja, żeby skończyć staż na nauczyciela mianowanego, bo będzie mi trochę przykro, jak miesiąc przed końcem mi się nie uda i 3 lata ciężkiej pracy pójdą na marne.. i będę musiałą zaczynać wszystko od nowa.. No ale dzidzia najważniejsza, wiadomo...
A w domu na L4 to chyba dostane kota. Minęły 3 godziny, a ja już świruję...

u mnie ciąża przebiega prawidlowo mam typowe objawy: mdłości,zmęczenie ale jak dla mnie nie jest to powód aby iść na zwolnienie. Więc póki bedę mogła to do pracy zamierzam chodzić:)

reklama
Do góry