a powiedzcie mi właśnie.... przy poprzedniej ciąży dziewczyna z kadr ode mnie z firmy powiedziała,że nawet jeśli przyniosę L4 bez zaznaczenia że jestem w ciąży t później jeśli dostaną zaświadczenie że jestem w ciąży to tez doliczą mi kasę te 20% zabrane za zwykłe L4. Tylko czy coś wiecie o takim zaświadczeniu od gin?
reklama
Dreddka to ja dzis bardzo podobnie jak Ty w nocy miałam taki sen , ze aż z łóżka wyskoczylam i dzis rano tez mężowi mówiłam , ze sie wykoncze przez te sny... I właśnie tez zero objawow oprócz tego, ze troche mnie mdli na jedzenie.
Mi snil sie moj ginekolog, ktory mowil, ze znow mu jest bardzo przykro.
Czyli gdzies moje strachy noca wychodza, choc w dzien je przykrywam kolderka optymizmu.
Do mojej kolejnej wizyty jeszcze 23 dni i bardzo bym chciala by choc cycki mnie bolaly.
Ale generalnie nastroj mi sie juz poprawil dzis :-)
prawie trafił ;P
prawie robi różnicęPPP
a jeszcze jedno... wam też pogorszyła się cera? ja mam wrażenie że jest jakaś brudniejsza, więcej zaskórników itp.... nie wiem co nam wolno na oczyszczanie stosować.... hmmm..
do tego nawet na skórze głowy, we włosach mi się pojawiają jakieś syfki,buuu..... też tak macie???
Moni-ka
Fanka BB :)
Mnie też pokazuje 4 marzec,a przytulanki były 2-go
mam to samo wydaje mi się ,że zrobiła się jakaś szara,i jeszcze włosy mi zaczęły wypadać
a jeszcze jedno... wam też pogorszyła się cera? ja mam wrażenie że jest jakaś brudniejsza, więcej zaskórników itp
mam to samo wydaje mi się ,że zrobiła się jakaś szara,i jeszcze włosy mi zaczęły wypadać
Ostatnia edycja:
sylha
mama bliźniakowa
Nanulika- też mam właśnie pełno zaskórników, ale koleżanka mi powiedziała, że po 12 tygodniu wszystko minie- trzymam ją za słowo!!!!!!
Mi też termin zapłodnienia wyszedł 20 luty a to było dokładnie 17...
Mi też termin zapłodnienia wyszedł 20 luty a to było dokładnie 17...
reklama
sunovia
Fanka BB :)
nanulika, tak gin może ci wydać takie zaświadczenie do pracy. tam się określa, że nie możesz pracować więcej niż 8h dziennie i jakiś czynności nie możesz wykonywać. mi coś takiego chciała dać gin zamiast l4, ale parsknęłam tylko śmiechem, bo 8h dziennie to u mnie niewykonalne.
też mam fatalną cerę. robią mi się takie mega pryszcze - guzy.
u mnie też wychodzi termin poczęcia na 18, ale to niemożliwe, bo pęcherzyk pękł 19 dopiero.
też mam fatalną cerę. robią mi się takie mega pryszcze - guzy.
u mnie też wychodzi termin poczęcia na 18, ale to niemożliwe, bo pęcherzyk pękł 19 dopiero.
Podziel się: