reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Lola a ile kosztuje taka wizyta i czy mozesz mi dac namiary?

ja mam jakies paranoje :( w nocy 'zobaczylam' na papierze cos jakby malenka rozowa plameczké i sie strasznie przestraszylam i poplakalam. bylam pewna ze to kolejne poronienie :( ale dzis rano sprawdzilam jeszcze raz i czysciutko a tempreatura skoczyla z 37,1 na 37,4 i to chyba dobry znak, co?

zastanawiam sié jaka jest dozwolona ilosc kubusia w ciagu doby bo ja potrafie wypic nawet 3 duze :)
z dobrych wiadomosci to ... wyszlo piekne slonce :) szkoda tylko ze nie mamy ogrodka tylko balkon i raczej nie mamy gdzie zrobic grilla a ja uwielbiam....

reklama
a ja miałam wczoraj fatalny wieczór. strasznie bolał mnie brzuch, zwijałam się na łóżku. ale w końcu zasnęłam i noc przespałam spokojnie, a dziś obudziłam się bez bólu. niestety moja radość skończyła się, kiedy poszłam do łazienki, bo wcześniej na papierze nic nie było widać (wydzielina była bielutka), a dziś najpierw zabarwiona na brązowo, potem na żółto. nogi się pode mną ugięły. zaaplikowałam luteinę (nie było krwi ani brązowej wydzieliny) i na razie czekam na rozwój sytuacji, brzuch boli mnie od nowa, ale już nie tak mocno ...

sunovia, mnie też wczoraj wieczorem bolał brzuch i to dość mocno(musiałam wziąć nospę) i 19.oo poszłam spać. Dzisiaj rano już ok. Ale postanowiłam, że jak dzisiaj mnie też będzie bolał, to jadę do szpitala.
Sunovia, jak tylko jakieś dziwne wydzieliny ci sie pojawią, nie zwlekaj, tylko jedź do szpitala.

Cześć Dziewczyny :)

ja niestety nie byłam nigdzie bo przez to przeziębienie wolałam jeszcze nie wychodzić, ale z dnia na dzień coraz lepiej, dziś (odpukać) już ok., może wybierzemy się z mężem na spacerek z psem po południu.

Sunovia, jeżeli coś Cię niepokoi to jedź na izbę przyjęć. Ty często piszesz o bólu brzucha :-/

Mnie wczoraj trochę bolał brzuch, chyba pierwszy raz tak naprawdę, ale tylko chwilę i przestawało. Zaczynają mi się chyba mdłości bo wczoraj było mi trochę niedobrze po południu a dziś przed śniadaniem też.

Lola ja zwykle nie przywiązuję większej wagi do skutków ubocznych na ulotkach, tu też jakieś są, ale zaniepokoiła mnie informacja przy braniu tabletek w ciąży. No ale myślę, że mój gin wie co robi. Powiedział tylko, że teraz się to stosuje i że jak chcemy utrzymać ciążę to lepiej to brać.

Ostatnia edycja:
qwas- ja byłam w tej na Greenwich- green surgery -
Zielona Przychodnia - Najwieksza przychodnia lekarska w Londynie
Jest jeszcze na Acton i na Tooting. Wpisz w Google polska przychodnia np acton. Ja placilam 120L za pierwsza wizytę choc tam jest napisane ze 100L, kolejna kosztuje juz tylko 80L. Tam maja najlepszy sprzęt a Kobietka poświęciła nam jakies 30 min i bez problemu wypisuje zwolnienie czy recepty.
Wesoła Kobietka- ja tez podchodzilam sceptycznie do tych zastrzyków ale jednak sie przekonałam . Tez mam nadzieje ze max do 12 tyg

Dziewczyny mnie tez wczoraj cos klulo w macicy . Wzięłam 2 nospy. Do tego mam straszne bóle krzyża jak długo jade autem albo nawet po spacerze.

Sunovia ja też myślę, że dobrze by było podjechać do szpitala, będziesz spokojniejsza.
A u mnie ból głowy ciąg dalszy :( pół nocy nie spalam

Cześć dziewczyny - sunovia przeszły ci trochę bóle? Mam nadzieje, ze juZ lepiej jest, a jeśli nie - to jedz może rzeczywiście do szpitala.

Wczoraj wyszłam ze znajomymi i nawet wytrzymalam do pierwszej rano. Troszeczkę sie zastanawiam brakiem objawów u mnie- nie bolą mnie piersi, nie mam nudnosci. Raz jedynie duży ból głowy- No i wcześniej duże bóle brzucha, ale to akurat mało optymistyczny objaw.

Dreddka a ktory to Twój tc? U mnie jeszcze 1,5 tyg temu było tak samo, a teraz z dnia na dzień czuje sie gorzej. Ciesz sie tym co masz czyli dobrym samopoczuciem :)

reklama
Do góry