reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Dreddka nie masz czym się martwić. Każda z nas różnie reaguje. Może troszkę później pojawią się objawy, albo będziesz tą szczęściarą bez ;) a czy bieganie do toalety w nocy już dopadło? Ja zaczynam już biegać przez sen ;)

reklama
czesc

Mam na imie Ania i mam 31 lat. jestem szczesliwą żoną i mamą 4,5 letnie Laury. Chcialabym dolaczyc do waszego grona chociaz nie wiem czy to nie za szybko gdyz nie należe do kobiet ktore bez problemowo przechodza ciąże. Juz trzy krotnie byłam w ciąży i mam tylko jedna coreczke. Niestety ciąża z ktorej mam cudowna córcie nie przebiegala cudownie gdyz od samego poczatku byla to ciaza zagrozona. Ostatni raz poronilam w pazdzierniku zeszlego roku. Mam nadzieje ze tym razem bedzie szczesliwie.
Wczoraj dowiedzialam sie o ciąży.W piatek mialam dostac @ a ze nie przyszla zrobilam tescik i ukazaly sie cudne dwie kreseczki.
Pozdrawiam

Cześć!

U mnie dzisiaj też ładna pogoda..aż chce się żyć,chociaż niestety sprzątanie na mnie czeka :baffled: a od jutra całe 4 dni do pracy...padnę na twarz :dry: U mnie z objawów bolące piersi, nudności z rana i senność.

Anka - witaj i życzę powodzenia!!!!

Sunovia - nie wahałabym się tylko jechała na Izbę Przyjęć. Korzystajcie z tego,że mieszkacie w takim kraju, gdzie lekarz pomaga przeżyć fasolce. U mnie niestety nie dadzą Ci nic,bo świętą zasadą Irlandczyków jest to,że widocznie los tak zadecydował i u nich do 12 tygodnia nie podejmowane są żadne próby przedłużania życia fasolce..to samo jest z resztą np. z poronieniem.. najpierw trzeba iść na dwa USG do szpitala ( zajmuje to ok.3 tyg. żeby dali leki poronne lub zrobili łyżeczkowanie - po prostu czekają na organizm by sam poronił)... eghh:cool: Miłego Dzionka!!

Hej Anka. Fajnie, że do nas dołączyłaś. Nie martw się Kochana, wszystkie szczęśliwie opowiemy o naszych listopadowych porodach :)

Dreddka, ja tez nie mam objawow, nie bolal mnie brzuch, nic sie nie dzieje. Jedynie troszke zmeczenia i wiekszy apetyt.

anka26,07, witaj :) nie jestes jedyna, jest kilka dziewczyn na forum, ktore mialo problemy, ale tym razem wszystkie fasolki pieknie urosna - az do rozpakowania w listopadzie - takie jest u nas na forum postanowienie :)

Sunovia, czekam na wiesci, czy wybralas sie do szpitala.

Dziewczyny mam mega aptety, ciagle jestem glodna.. co podjadac, co jest zdrowe, nie tuczy ale zapelni zoladek?

Nikita1982- nawet częściej nie siusiam:(

Elzu- ja lubię warzywa surowe jeść- mam zawsze na stole marchewki, papryke etc

Anka26,07 - witamy;)

Hej Anka. Fajnie, że do nas dołączyłaś. Nie martw się Kochana, wszystkie szczęśliwie opowiemy o naszych listopadowych porodach :)

czesc
i tej wersji sie trzymajmy :)

Dreddka, ja tez nie mam objawow, nie bolal mnie brzuch, nic sie nie dzieje. Jedynie troszke zmeczenia i wiekszy apetyt.

anka26,07, witaj :) nie jestes jedyna, jest kilka dziewczyn na forum, ktore mialo problemy, ale tym razem wszystkie fasolki pieknie urosna - az do rozpakowania w listopadzie - takie jest u nas na forum postanowienie :)

Dziewczyny mam mega aptety, ciagle jestem glodna.. co podjadac, co jest zdrowe, nie tuczy ale zapelni zoladek?
witam Cie i postanowienie jak najbardziej mi sie podoba
Co do apetytu to zaczelam jesc snaidania, wczesniej moje sniadanie zjadalam o 13 :)) teraz jem jak tylko wstaje
Uczucie wiecznego glodu mialam z Laura i przytylam jedyne 26kg:-D
Moze podjadaj orzeszki, pistacje, owoce, marchewke
Nikita1982- nawet częściej nie siusiam:(

Elzu- ja lubię warzywa surowe jeść- mam zawsze na stole marchewki, papryke etc

Anka26,07 - witamy;)

czesc, warzywka i owoce na pierwszym miejscu
Teraz trzeba zwracac uwage co jemy wczesniej jadlam co mialam pod reka :)) Odstawiam slodycze chociaz wiem ze bedzie ciezko :/

Hej dziewczyny :)

Witam nowe foremki ;-)

Cały czas Was podczytuję tylko nie piszę bo w sumie nie mam o czym...

Z objawów u mnie to mniejszy i rzadszy ból brzucha.. i mega zmęczenie.. mogłabym cały czas spać..
Będziemy podglądać fasolkę 29 marca - więc jeszcze sobie poczekam..

Moja córcia dopiero co przestała brać antybiotyk i wszystko znowu się zaczyna.. katar, kaszel... :-( Tydzień w przedszkolu a potem 2 w domu i tak w kółko.... :baffled:

Miłej niedzieli Wam życzę..

reklama
halo ... u mnie bole brzucha sá mniejsze ufff
mam pytanie, na jakiej stronie obliczylyscie tydzien ciazy... ja mam bardzo dziwne wyniki od 4 tyg i 4 dni do 6 tygodnia nawet i juz sama nie wiem :/

Do góry