multi masz rację, nic na siłę. Jak Błażej nie jest gotowy na odpieluchowywanie to mu póki co daruj. Może lepiej poczekać na cieplutkie dni, kiedy puścisz go na dwór w samych majteczkach, może wtedy poczuje "parcie" na nocnik. Lepiej trochę poczekać niż go niepotrzebnie stresować. Poza tym Tobie też niepotrzebne są stresy.
A jaka macie trampolinę?
U nas szaleństwo podwórkowe nadal trwa. Wczoraj przyszedł do nas mój 7-letni siostrzeniec. Wyszliśmy na dwór w trójkę (On, Zosia i ja). No i się dzieci pięknie bawiły:-) Aż byłam zaskoczona jak ten 7 latek się ładnie opiekował Małą. Owszem znają się, widują się co tydzień u dziadków, ale tam Krzyś ma swoje zajęcia - jak to chłopak. A tutaj - no jestem pod wrażeniem :-)
A jaka macie trampolinę?
U nas szaleństwo podwórkowe nadal trwa. Wczoraj przyszedł do nas mój 7-letni siostrzeniec. Wyszliśmy na dwór w trójkę (On, Zosia i ja). No i się dzieci pięknie bawiły:-) Aż byłam zaskoczona jak ten 7 latek się ładnie opiekował Małą. Owszem znają się, widują się co tydzień u dziadków, ale tam Krzyś ma swoje zajęcia - jak to chłopak. A tutaj - no jestem pod wrażeniem :-)