hej dziewczyny :-) ale mnie tu dawno nie było!!!!
Oliii jak ten czas leci!!! Dopiero sie dowiedzialas o ciazy a tu juz polmetek!!!
weszlam tu w sumie zeby znalezc jeszcze raz te ksiazke co ktoras wysylala - usnij wreszcie. U nas wszystko do tej pory bylo ok ze spaniem - nauczyl sie ladnie zasypiac i przesypial cale noce, a od kilku dni robi straszne jazdy przy pojsciu spac no i konczy sie darciem przez godzine a dopiero po tym czasie daje sie wziac na rece, uspokoic... No i zasypia na rekach co mi sie baaaardzo nie podoba
I to nie jest tak,że go zostawiam zeby sie wyplakal, tylko nic do niego nie doicera oprocz tego, ze on chce z powrotem na dol zeby sie bawic. jak go na rece biore to sie wyrywa. No i nie wiem o co chodzi, czy to jakis bunt, proba przesuniecia granic czy po prostu cos go meczy, albo nie wiem co...
No, ale tej ksiazki wlasnie znalezc nie moge, wiec jak ktoras gdzies jeszcze ma to bede wdzieczna za podeslanie. Przy poprzedniej nauce bardzo nam pomogla a mysle ze trzeba bedzie zaczac jeszcze raz od poczatku..
My sie szczepilismy dopiero teraz bo przespalam to 18 miesievczne szczepienie no i od czwartku, czyli od szczepienia ciagle mamy stan podgoraczkowy
Ach, zamiast cos milego to wylalam swoje frustacje.
Ale ogolnie to nie mam powodu do narzekan, Blazej jest bardzo pogodnym dzieckiem. Bardzo malo mowi ale codziennie cos nowego :-) ladnie je, wszystko mu smakuje, bunt wozkowy pt ja nie chce jechac w wozku tylko chce isc na nozkach juz minal i mozemy od czasu do czasu uskutecznic jakis dalszy spacerek :-)
Zebow malo, dopiero teraz wychodza mu 4, o trojkach jeszcze nawet ptaszki nie cwierkaja
pozdrawiam Was babeczki i piszcie cos :-) moze na zamknietym powrzucamy najnowsze fotki?