reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

crazy wszystkiego najlepszego dla Zosi i Ciebie!!!! Sto lat!!! Zobacz załącznik 591776

hanoos radości, miłości i zdrowia na co dzień i od święta. Sto lat dla Agatki i Ciebie!
agata tort.jpg

Załączniki

• agata tort.jpg
    agata tort.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Zosiu,Agatko

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.

Bo to dzień radosny wielce – macie jeden roczek więcej!
Wszystkiego najlepszego Sto Lat
!!!
:-)

Najlepsze zyczenia dla Zosi i Agatki :-D

Mnie juz łapie mały stresik, bo Franek świetuje w sobotę:tak: Wtedy przychodzi do nas rodzina,a na poniedziałek zaprosilismy znajomych z dzieciakami, które sa własnie we Franka wieku. Kuchnia będzie moja:szok::-D

Wszystkiego dobrego dla Zosi i Agatki!

Odebrałam dziś komputer od naprawy:-) ja już też intensywnie myślę o urodzinkach. Chcieliśmy robić w lokalu ale to faktycznie duży wydatek więc robimy w domu 1grudnia:-)

Spełnienia marzeń dla dziewczynek solenizantek :-D :-D :-D

Olli- my świętowaliśmy w domu i zamówiliśmy catering :-) główna imprezka na 18 dorosłych i 6 dzieci, było zamieszania, pokój dziecięcy do góry nogami, ale było super, bo na luzie i nie trzeba było ciągle za dzieciakami biegać

Sto lat dla Zosi i Agatki
I jescze spóźnione dla Lenk

U nas Igor jeszcze śpi dwa razy dziennie a dziś spal tylko raz wiec może się juz coś zmieni.
Dużo zdrówka dla chorowitkow;)

reklama
Sylha tez mi catering przebiegł przez glowę, ale tylko przez chwilę. Lubie gotować i przyrządzac potrawy. Bralismy pod uwage zaproszenie wszystkich na sobotę, ale to za duzo ludzi, a my poki co mamy male mieszkanie.

A Franek spi 2x dziennie. Np dzis pierwsza drzemka 2h, ja tez sie położyłam, bo maly po zmianie czasu wstaje po 5 :szok: Teraz tez spi dlatego zagladam:-)

Do góry