reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

crazy wszystkiego najlepszego dla Zosi i Ciebie!!!! Sto lat!!! Zobacz załącznik 591776

hanoos radości, miłości i zdrowia na co dzień i od święta. Sto lat dla Agatki i Ciebie!
agata tort.jpg

Załączniki

• agata tort.jpg
    agata tort.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Zosiu,Agatko

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.

Bo to dzień radosny wielce – macie jeden roczek więcej!
Wszystkiego najlepszego Sto Lat
!!!
:-)

Najlepsze zyczenia dla Zosi i Agatki :-D

Mnie juz łapie mały stresik, bo Franek świetuje w sobotę:tak: Wtedy przychodzi do nas rodzina,a na poniedziałek zaprosilismy znajomych z dzieciakami, które sa własnie we Franka wieku. Kuchnia będzie moja:szok::-D

Wszystkiego dobrego dla Zosi i Agatki!

Odebrałam dziś komputer od naprawy:-) ja już też intensywnie myślę o urodzinkach. Chcieliśmy robić w lokalu ale to faktycznie duży wydatek więc robimy w domu 1grudnia:-)

Spełnienia marzeń dla dziewczynek solenizantek :-D :-D :-D

Olli- my świętowaliśmy w domu i zamówiliśmy catering :-) główna imprezka na 18 dorosłych i 6 dzieci, było zamieszania, pokój dziecięcy do góry nogami, ale było super, bo na luzie i nie trzeba było ciągle za dzieciakami biegać

Sto lat dla Zosi i Agatki
I jescze spóźnione dla Lenk

U nas Igor jeszcze śpi dwa razy dziennie a dziś spal tylko raz wiec może się juz coś zmieni.
Dużo zdrówka dla chorowitkow;)

reklama
Sylha tez mi catering przebiegł przez glowę, ale tylko przez chwilę. Lubie gotować i przyrządzac potrawy. Bralismy pod uwage zaproszenie wszystkich na sobotę, ale to za duzo ludzi, a my poki co mamy male mieszkanie.

A Franek spi 2x dziennie. Np dzis pierwsza drzemka 2h, ja tez sie położyłam, bo maly po zmianie czasu wstaje po 5 :szok: Teraz tez spi dlatego zagladam:-)

Do góry