Badka- ja bym nie panikowala moj do tej pory je ostroznie cos w calosci. Dlugo sobie nie radzil. A krztusil sie tak ze ja sie panicznie balam dawac mu cokolwiek bo nawet chrupkiem sie krztusil. Teraz pomalu mi daje cos w lapke chlep ser wedline biszkopta chrupka. Z parowka musze sprobowac. Jablka sie narazie nie odwaze. Syn mojej kolezanki jak mial12 mc to jadl miksowane tylko bo tak sie krztusil ze jak wyczul kawalek marchwi to juz sie krztusil.
reklama
G
gość 94049
Gość
Sylha dzięki pomyśle o tym :-) A tort jesli się spodoba to oczywiście wyslę przepis:-)
A jakie teraz są szczepienia? Myslalam, ze dopiero na 13-14 miesiąc.
Badka mój Franek tez je same papki Nawet jak dzis nie zmiksowalam dokladnie zupki, dosławnie drobinki były to juz pluł. I tak zawsze. Ale jabłko lubil mi podjadać. Tylko ślady ząbków zostawiał. Ale i to musiałam na razie odstawić, bo ma straszne bąki po nim. W nocu=y jak nie śpi to piszczy wypuszcza baczka i sie uspokaja. Na razie przestalam dawac, to samo z gruszką. Coraz mniejsze pole do popisu
Padam... M od niedzieli na chore korzonki, ledwo do pracy chodzi a w domu nic tylko leży i stęka. Cały dom na mojej głowie. Czuję sie jakbym miała dwoje dzieci ;-) i była samotna
A jakie teraz są szczepienia? Myslalam, ze dopiero na 13-14 miesiąc.
Badka mój Franek tez je same papki Nawet jak dzis nie zmiksowalam dokladnie zupki, dosławnie drobinki były to juz pluł. I tak zawsze. Ale jabłko lubil mi podjadać. Tylko ślady ząbków zostawiał. Ale i to musiałam na razie odstawić, bo ma straszne bąki po nim. W nocu=y jak nie śpi to piszczy wypuszcza baczka i sie uspokaja. Na razie przestalam dawac, to samo z gruszką. Coraz mniejsze pole do popisu
Padam... M od niedzieli na chore korzonki, ledwo do pracy chodzi a w domu nic tylko leży i stęka. Cały dom na mojej głowie. Czuję sie jakbym miała dwoje dzieci ;-) i była samotna
T
taycia
Gość
Badka - piszesz,ze nie ma zebow. Mikus jak zebow nie mial to tez zakrztuszal sie kawalkami. Spokojnie, niech je miazge. W koncu jak ma sie nie denerwowac jak nie ma czym gryzc? Da sobie rade w swoim czasie.
Duzo Wam zdrowka zycze!!!
Kruszka - Boze,jak ja nienawidze jak moj jest 'chory'. Zawsze jak sie poklocimy to on musi sie polozyc i tak SPI wieczor caly obrazony na caly swiat,a ja caly dzien z dziecmi i wieczor tez. Nie znosze tego i zawsze na wieczor probuje sie nie klocic...
My mamy szczepienie na 13 miesiecy. Ostatnie,a potem dopiero na 4 lata. Poki co sie wtrzymujemy,bo jestesmy chorzy.
Milej nocki Mamusie!
Duzo Wam zdrowka zycze!!!
Kruszka - Boze,jak ja nienawidze jak moj jest 'chory'. Zawsze jak sie poklocimy to on musi sie polozyc i tak SPI wieczor caly obrazony na caly swiat,a ja caly dzien z dziecmi i wieczor tez. Nie znosze tego i zawsze na wieczor probuje sie nie klocic...
My mamy szczepienie na 13 miesiecy. Ostatnie,a potem dopiero na 4 lata. Poki co sie wtrzymujemy,bo jestesmy chorzy.
Milej nocki Mamusie!
sylha
mama bliźniakowa
Kruszka- bo my już lecimy 13 miesiąc , potem jeszcze 16-18 miesiąc i potem spokój...
multiplicamini
Fanka BB :)
Basia, dla Lenki sto lat, sto lat!! Zdrówka, zabawek, uśmiechu i wszystkiego naj
G
gość 94049
Gość
Sto lat dla Lenki!!! Dużo szczęścia, miłości i zdrówka!!!
Sylha Taycia, ale mi kumanie
Sylha Taycia, ale mi kumanie
reklama
Podziel się: