reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
kruszka kubek mam identyczny, niestety Zozo nie zakumała jeszcze zbytnio systemu picia z niekapka. owszem zassie się raz i potem gryzie...

babyduck śliczna fotka na "fb" , kliknęłam już:-)

gocha zdrowia - raz jeszcze!!!! oby wieczorem było już po gorączce, a jutro powolutku Mati wracał do sił!

Gocha biedni jesteście tyle dni z gorączka hmm....oby to był juz ostatni dzień a jutro wstaniecie zdrowi;)

Dzięki dziewczyny w sprawie butelek będę musiała coś wybrać :)

Hej ;-) Przepraszam że wczoraj nie napisałam, ale byłam tak zmęczona że padłam w łóżku !! Byliśmy u lekarza jak zobaczył wyniki to nie był zadowolony.. OB 65 przy normie do 10 i CRP 107 a norma do 5 :szok::szok: Ja oczywiście ryczałam strasznie zajrzał do gardła i mówi że jest bardzo czerwona i pewnie jakieś zapalenie ale daje skierowanie do szpitala bo przy takich wynikach nie ma żartów. Jeszcze hemoglobina była na poziomie 9 także wskazywała na anemie.. W szpitalu przyjął nas bardzo miły lekarz stwierdził po badaniu że Mati ma zapalenie gardła i migdałków więc angina. Powiedział ze nie chce dziecka męczyć szpitalem daje antybiotyk i do domu nas puszcza. Ja osobiście już widzę poprawę także mam nadzieję że szybko się wyleczymy. Tylko kurde dopiero czwarty lekarz stwierdził czerwone gardło :wściekła/y: A reszzta to chyba jakies konowały ;/

Gocha - co za deb...z tych pozostalych lekarzy.... przeciez to logiczne,ze trzeba zajrzec do gardelka. Dobrze,ze nie musieliscie zostac w szpitalu i zycze Synusiowi duuuzo zdrowka!!!

Ja ostatnie dwie noce slabo spie. Mikolaj ma skok. Nauczyl sie stawac w lozeczku. Budzi sie czesto , wstaje, gada... biore go do lozka to tak sie kreci,ze nie mam na niego sil... :eek::eek::eek:

Gocha ranyy co za konowały dobrze ze trafiłaś w końcu na dobrego lekarza :) szybkiego powrotu do zdrowia.

Co doniekapkow to dzięki poszukam jeszcze coś z rurką :)

reklama
Gochaa przeczytałam wczoraj co i jak ale mój mały informatyk nie dal mi niec odpisać. Dzis pewnie juz z malym lepiej. Antybiotyk to nic dobrego, ale jak jest konieczny to niestety. Mój Fran miał długo podawany. Najpierw w domu 7 dni, potem inny 10 dni w szpitalu, po dwóch tyg bardzo bolał Go brzuszek. Ale to była konieczność, mam nadzieje, że u Was nie będzie trzeba tak długo go podawac
&&&&&&&&&&&

Dziś upaly. Wyskoczymy z malym do znajomych, a jutro jesli nie bedzie tragedii to do tężni pojedziemy, ma przyjechac mój brat ze swoimi maluchami :)
Podjeliśmy decyzję, kupujemy większe mieszkanie. Nasz wielki dzien 1 sierpnia. Mam obawy jak damy rade z wykończeniem , kiedy będe w zaawansowanej ciązy, ale... co tam. :-)

Do góry