reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Dziekuje dziewczyny :) Juz mi lepiej, przespałam się z tym i dzis nie jestem juz w takich rozterkach. Co prawda sprawdzilam pierwsze usg z Frankiem i tam między maluchami była róznica 1,1 mm i oba pikały. Ale cóz co będzie to będzie. TRzymajcie kochane dalej kciuki, by choc jedne maluch dał radę :)

Dzis Franek wyraźnie zacząl mówic tata. Takżźe jesli wierzyc w przesądy to kolejny będzie chlopczyk, a ja tak właśnie czuję :)

Kruszka - a który to tydzień? Zrób suwaczek ... kocham ciązowe suwaczki :-)

Sylha - Ty też gdzieś zniknęłaś...

U Nas pogoda wróciła do normalności czyli pada ,a w Pl wróciły upały... a było już tak fajnie z taką pogodą... :-(

Kruszka - a który to tydzień? Zrób suwaczek ... kocham ciązowe suwaczki :-)

Taycia 6t3d bo odjełam 5 dni za spóxniona owulke.
Wstawialm suwaczek, ale wyświetla mi sie , ze za duzo miejsca to wszytsko zajmuje. Postaram sie to naprawić:-)

U nas poki co brzydko, chłodno, a upały maja byc za kilka dni. A dla mojegoi atopika taka pogoda jest super. W upały bedzie sie męczył.

Kruszka mimo wszystko dobre wieści:-) widocznie tak musi być. Trzymajcie się dzielnie:-)
U mnie upały cały czas i patrząc na pogodę ma tak pozostać przez kolejne dwa tygodnie:szok: najgorzej ma być w niedzielę bo aż 35st! ale my codziennie idziemy się chłodzić nad jeziorko:-)
A powiem wam dziewczyny że zamówiłam małemu pajace do spania na allegro z next i są po prostu cudne! jakbyście były zainteresowane to dam namiary:-)

Hej dziewczyny ! Przeprasszam że prawie nie bywam, ale regularnie Was podczytuję. Teraz jesteśmy w rozjazdach cały czas coś nam wypada..

Kruszka gratuluję ciąży !:* Mam nadzieję że wszystko będzie okej ;-) Trzymam kciuki !!

Pomóżcie. Od 3 dni Mati ma bardzo wysoką gorączkę sięgającą 40,5 stopnia.. Nic poza tym mu nie jest. Oczywiście jest marudny i płacze ale jak zbijam temp. to się bawi i jest okej. Byłam już dwa razy u lekarza ale nic się nie dowiedziałam tylko dawać na przemian nurofen i paracetamol. Ale dziś już wieczorem minie 3 doba i się boję :( Nie wiem co to jest !! Dziś oddałam mocz do analizy jutro będą wyniki i wizyta u lekarza. Miałyście podobnie ??

kruszka gratuluje bijącego serduszka. Mam nadzieje, że drugie jeszcze ruszy, trzymam mocno kciuki.
Jeśli jednak moje nadzieje się nie spełnią, to wierzę że dzidzia będzie silna i dotrwamy szczęśliwie z Tobą do końca ciąży:-)
Wiem jak się możesz czuć, ja w 2011 roku w październiku otrzymałam podobną wiadomość, tylko z ta różnicą że po niej nie było pozytywnej informacji... Ściskam mocno! a jaki macie termin porodu?

gochaa oj niestety nie pomogę:-( ale życzę zdrówka!

my już po szczepieniu, Zosia utyła przez 6 tygodni aż 500g, czyli teraz ma 8300g. oczywiście na badaniu już rzewnie płakała bo była bardzo śpiąca. o samym szczepieniu nie wspomnę.
Poza tym zaczęła znowu budzić się koło 00.00, potem 1.30...i harce o 5.30... zatem znowu się nie wysypiam:-(

reklama
Do góry