reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

W zasadzie wszyscy mi mówią że to na pewno trzydniówka ale wysypki nie ma a już minęło 3 doby. Teraz miał znów gorączkę 39,5 chyba mi się wykończy biedak. Dostał panadol i śpi teraz :( Zobaczymy co jutro powie lekarz..

Osktapa współczuję nocek i szczepienia. Ja też teraz mam nie wesoło ze spaniem w nocy..

reklama
Gocha też tak pomyślałam ze trzydniowka :) powinno go wysypać.
Kruszka super ze się udało sciskam mocno i gratuluję;)
U nas juz dobrze kupki wróciły do normy. Dziś mleczko na wieczór dostanie więc się ucieszy bo dwa dni bez mleka i wyobraźcie sobie ze nie budził się nawet w nocy a był na diecie. Ciekawe jak dzis nocka minie:)

Gocha - moj Mikus mial tak. Bardzo wysoka goraczka przez 5 dni,a potem cisza. Nic tylko zbijaj. Ja musialam pierwsze 3 dni po 4 h zmieniac lek,bo tak szybko do niego wracala. Nie wiem co mu bylo. U lekarza nie bylismy,bo wlasnie bysmy uslyszeli to,co Ty. Tylko dawaj mu duzo pic!

Ostkapa - zycze spokojniejszych nocek....

Dziewczyny szukam dobrego kubka dla małego takiego co sam będzie sobie z niego pił:) jakie polecacie ja tak patrzę na firmę lovi ale nie znam tych kubków co najważniejsze żeby dobrze się ustnik czyścił.

Maria ja mam kubki z lovi mały nie może się z niego nauczyć pić. Ten z ustnikiem to masakra, ja nie mam tyle siły żeby coś z niego wyssać, więc zrobiłam dodatkowe dziurki w zaworku i jest trochę lepiej ale mały dalej pije z butelki. Ten z ustnikiem jest fajny pod takim względem że jest mały i lekki.
Mam jeszcze lovi 360 ale on jest dla starszych dzieci tzn jest bez ustnika. Dla starszych dzieci wydaje mi się że będzie ok.
No i mam jeszcze jakiś nuby? czy coś takiego -jak dla mnie totalna beznadzieja:sorry2:

My mamy taki: Pierwszy Kubek Niekapek z uchwytami 6m+ | Tommee Tippee. Plus - jest wygodny i uniwersalny. Podstawa kubka to zwykła butelka TT 150ml, zatem ustnik można wymienić na smoczek, można zdjąć uchwyty, albo podczepić ustnik i uchwyty do większej butli. Minus - konstrukcja ustnika nie pozwala na dopicie napoju do końca, zawsze coś nie wpłynie do tunelików. Dziurka jest dość daleko od brzegu, więc dziecko musi się dobrze odchylić, żeby się porządnie napić.
Na początku wydawał mi się beznadziejny, ale jak Kuba zatrybił, jak się z niego korzysta, to jest ok.

Hejo. My już po lekarzu. Gorączka dziś dalej na poziomie 39,5 :( Jak się poda lek to 5h spokoju i dalej. W moczu nic nie ma. Wszystkie wyniki idealne. Robiliśmy krew na cito i o 15 znów mamy wizytę. To już 5 doba się zacznie a Młody coraz słabszy. Ja już dzisiaj cały czas ryczę bo nie umiem mu pomóc ! MASAKRA:-:)-:)-:)-:)-(

Maria my mamy z aventa z miękkim ustnikiem i z canpola kubek treningowy i Mati woli ten drugi. Aczkolwiek nic nie wygra z cycem :p

reklama
Gochaa, zyczę duzo sił i szybkiego powrotu do zdrówka!!!!! Biedaczek :no:

Maria my mamy tomee tippee i młodemu się podoba, ale nie umie jeszcze sam pić.

Do góry