reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Dzien dobry kochane!

Dziekuje Wam za wszystkie zyczenia na FB!!! :-* To ardzo bardzo mile! :happy:
U nas super! :-) Piatek byl przewspanialym dniem! Az sie ciesze, ze za dwa lata bede przechodzic przez to raz jeszcze, tyle, ze w wiekszym gronie! :-D

Ja nadal bez kompa... Pozyczam od meza, wiec czasem wlece, ale dopoki nie dostane swojego z powrotem to bede niestety rzadko... No i nie mialam jak Was poczytac...

Prosze jutro o kciuki, bo mam 2 interview! ;-)

A tymczasem milego dnia!

reklama
NIUNIUNIA znam ten bol mnie tez szkoda by bylo 200zl ;-) na jakies silownie, sauny, czy inne inwestycje w siebie. teraz to ja kazdy grosik uwaznie wydaje aby nie przecholowac

MARYBETH weekend pelen wrazen za wami ;-) fajna data wam wyszla w skrocir 01.03.13 :-D

hej Maminki ja tak na momencik chcialam życzyc Wam dobrej nocki - jutro poczytam i coś więcej napiszę.
mary trzymam kciuki &&&&&&&&
Golcia jak znajdziesz chwilkę to napisz co u Was?
aniusia witaj :-)

hej:]
No dobrze wiec mam 22 lata(jeszcze kilka meisiecy;]) meza i synka maksia:] Urodzil sie jak pisalam 9 listopada 2011 o 02:17 mialam cc zaplanowane na ten dzien ale o 7 rano niestety mojemy synkowi strasznie sie spieszylo i postanowil nas pospieszyc wiec po 12 nocy odeszly mi wody efekt taki ze na porodowke dojechalam z 8cm rozwarciem ale cc przebieglo bezproblemowo i mam zdrowego synka:] mialam cc bo synek byl duzy mial 4330g i 58cm a ja dosc drobna wiec tak postawil ;ekarz ;]

nie pracuje wychowuje synka;]

no i niewiem co jeszcze moglabym napisac:]

Maksiu jest zywiolowym dzieckiem ....nie usiedzi w miejscu ani chwilki;p ale to akurat bardzio ,mnie cieszy:]

teraz okazalo sie ze jestem znowu w ciazy 6t5d termin na 22 pazdziernika jutro mam wizyte u gin i zobaczymy czy serduszko bije!! strasznie sie tym stresuje ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrz:]

aniusia w ktorej czesci Krk mieszkasz :) Ja Nowa Huta. Fajnie ze dołaczyłaś. Przedewszystkim życze Wam zdrówka w dwupaku ;) I jeszcze w tym roku bedziesz miala drugiego malucha :tak:

reklama
aaa_anusia wszystko będzie dobrze z dzidzia to juz tak urok że my się matki się martwimy

u nas pogoda dopisuje, najpierw Zosia woziła Franka w wózku z potem poszlismy na rower

Do góry