reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

Dzien dobry kochane!

Dziekuje Wam za wszystkie zyczenia na FB!!! :-* To ardzo bardzo mile! :happy:
U nas super! :-) Piatek byl przewspanialym dniem! Az sie ciesze, ze za dwa lata bede przechodzic przez to raz jeszcze, tyle, ze w wiekszym gronie! :-D

Ja nadal bez kompa... Pozyczam od meza, wiec czasem wlece, ale dopoki nie dostane swojego z powrotem to bede niestety rzadko... No i nie mialam jak Was poczytac...

Prosze jutro o kciuki, bo mam 2 interview! ;-)

A tymczasem milego dnia!

reklama
NIUNIUNIA znam ten bol mnie tez szkoda by bylo 200zl ;-) na jakies silownie, sauny, czy inne inwestycje w siebie. teraz to ja kazdy grosik uwaznie wydaje aby nie przecholowac

MARYBETH weekend pelen wrazen za wami ;-) fajna data wam wyszla w skrocir 01.03.13 :-D

hej Maminki ja tak na momencik chcialam życzyc Wam dobrej nocki - jutro poczytam i coś więcej napiszę.
mary trzymam kciuki &&&&&&&&
Golcia jak znajdziesz chwilkę to napisz co u Was?
aniusia witaj :-)

hej:]
No dobrze wiec mam 22 lata(jeszcze kilka meisiecy;]) meza i synka maksia:] Urodzil sie jak pisalam 9 listopada 2011 o 02:17 mialam cc zaplanowane na ten dzien ale o 7 rano niestety mojemy synkowi strasznie sie spieszylo i postanowil nas pospieszyc wiec po 12 nocy odeszly mi wody efekt taki ze na porodowke dojechalam z 8cm rozwarciem ale cc przebieglo bezproblemowo i mam zdrowego synka:] mialam cc bo synek byl duzy mial 4330g i 58cm a ja dosc drobna wiec tak postawil ;ekarz ;]

nie pracuje wychowuje synka;]

no i niewiem co jeszcze moglabym napisac:]

Maksiu jest zywiolowym dzieckiem ....nie usiedzi w miejscu ani chwilki;p ale to akurat bardzio ,mnie cieszy:]

teraz okazalo sie ze jestem znowu w ciazy 6t5d termin na 22 pazdziernika jutro mam wizyte u gin i zobaczymy czy serduszko bije!! strasznie sie tym stresuje ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrz:]

aniusia w ktorej czesci Krk mieszkasz :) Ja Nowa Huta. Fajnie ze dołaczyłaś. Przedewszystkim życze Wam zdrówka w dwupaku ;) I jeszcze w tym roku bedziesz miala drugiego malucha :tak:

reklama
aaa_anusia wszystko będzie dobrze z dzidzia to juz tak urok że my się matki się martwimy

u nas pogoda dopisuje, najpierw Zosia woziła Franka w wózku z potem poszlismy na rower

Do góry